Akinek egy gyereke van de biztos, hogy nem akar másodikat mi az oka?
Ekkora baromságot amit a 3-as leírt...
Tudod a családodat, rokonaidat nem válogathatod meg. Bizony nem mindenkinek van álombeli szuper családja ahol összetartanak. Én sem tartom felnőttként a kapcsolatot tesómmal. Ennek meg van a nyomós oka.
Ez nem lehet érv arra, hogy miért vállaljon be több gyereket valaki.
Fontosabb dolgokat kell mérlegelni, pl anyagiak, szülők kapacitása, élethelyzet, akármi, de nem azt hogy mindenképp kell neki testvér, mert az milyen jó dolog.
-Nem akarok még egy császármetszést
-Jelenleg 1 nappali + 2 hatalmas háló van...kevés a szoba..még egy gyereknél szét kéne szedni a 2 hálót 3ra..nem kis munka
-Egy gyerekkel is macera minden 0 segítséggel, nem akarok majd 2 felé szakadni iskola óvoda, ide menni, oda menni
- A világ egyre rosszabb, örül az ember ha egyet tud támogatni
-Idegrendszerem nem bírná, nem vagyok egy nagy anya típus
- 1 gyerekkel könnyen túl lehet élni bármit, könnyen lehet nyaralni stb, 2-vel szerintem már minden csak macera
Hirtelen ez ugrik be, de biztos van más indokom is még.
Az első beteg lett, és nem tudták kideríteni, hogy mi baja van. Lehet, hogy genetikai, de a teszt 1milla lenne. SOTE-n.
Ez az oka. Nem merünk másodikat vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!