Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan, aki már csecsem...

Van itt olyan, aki már csecsemőkorában előjegyeztette a gyerekét az oviban? Tényleg szükséges?

Figyelt kérdés
Még pici a kisfiam, de egy lakótelepen lakunk, ahol sok a gyerek, és sokaktól hallottam, hogy ilyen esetben már évekkel korábban szólni kell, hogy megyünk. Tényleg szükség van erre? És ha igen, hogy működik? Nem tudom, de olyan kellemetlenül érzem magam a gondolattól, hogy a babakocsival beállítok az oviba, hogy 3 év múlva szeretnénk jönni... És ha közben jön a kistesó (reményeink szerint igen), akkor mi van? Mehet akkor is?
2010. aug. 10. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szintén veszprémi :)

1 hónaposan írattam fel listára (kis kockás füzet) a lányom és 2 éves és 2 hónaposan fog bekerülni augusztusban. Már be van írva az előjegyzési naplóba (nagy fehér állítólag csoportbeosztásos napló), remélem tényleg bekerül.

2010. aug. 13. 21:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsi bölcsibe iratkoztunk fel természetesen. :)
2010. aug. 13. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:

szia! szigetszentmiklósi vagyok, merre laktok?

kérdezőnek: szerintem irattad fel, biztos ami biztos.

2010. aug. 15. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!