3 éves gyereknek ti milyen autósülést vennétek? 9-36 vagy 15-36?
Figyelt kérdés
A korábbi ülése 9-18kg -os de ez már elég szűkös neki, nem kényelmes, így ezt megörökli a kistesó és a nagyobbik kap újat, de nem tudom eldönteni milyen legyen 9-36-ig azért gondolom jobbnak, biztonságosabbnak, mert van belső öve is. Egyébként 14 kg-os a lányom. Nektek milyen gyerekülésetek van? Ha tudtok róla képet is küldeni megköszönném! Márka is érdekel, de nem a legdrágább.2010. aug. 10. 11:37
1/6 anonim válasza:
egyértelmüen az utóbbit-
linket inkább ne mert csak a brendonból tudok linkelni de nekünk Nania van az tök jó! és nem drága.
2/6 anonim válasza:
Nekünk ilyen van. Fél éves korában kapta, nemrég kivettük belőle a belső biztonságiövet és az autó biztonsági övével rögzítjük a gyereket: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor azt mondjátok, hogy inkább a 15-36-osat vegyünk. Nem kicsi még ahhoz, hogy autós bizt. övvel legyen bekötve? Utolsó válaszoló neked mennyi idős a gyereked?
2010. aug. 10. 12:07
4/6 anonim válasza:
Nekünk is 9-18-as van most és 15-36 kg-ost veszünk a 3 éves kisfiamnak. Szerintem ez később kényelmesebb nekik. Kb. 12 éves korukig jó nekik és tágasabbnak tűnik, mint a 9-36-os.
5/6 anonim válasza:
Én a 9-36-ost veszem! Egyrészt, jön a tesó és nem szeretnék két 9-18-as kategóriás ülést! Másrészt én is biztonságosabnak tartom a 9-36-ost, plusz a lányom kis vékonyka testalkatú, 2,5 éves és 12 kg, szóval még messze van a 15 kg-tól!
6/6 anonim válasza:
11:48-as vagyok. Most 3 és fél éves a gyerekem. Valamikor 2 és fél éves kora óta kötjük az autó biztonsági övével.
A lényeg, hogy a autósülés fejtámlája a gyerek fejéhez képest mindig magasabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!