6 éves kisfiad milyen magas, hány kg?
Mekkora ruhákat, cipőket hord?
Az én kisfiam nem sokára lesz 5 éves, az óvodában eléggé eltér a csoporttársaitól, középsős.
112 cm a kisfiam és 21 kg.
Nem sovány, tudom, de nagyon rossz evő volt és sokáig küzdöttünk, hogy kicsit szedjen össze.
A csoporttársai nagy része olyan kis törékeny, a kisfiúk is. Nagycsoportosok közt is van aki vékonyabb.
A kérdésem elkeseredettségből jött, mert múlthét pénteken szólt az óvónő, hogy a fiam el fog hízni és túlsúlyos már.. pedig egyáltalán nem kövér csak nem nádszál. Nagyon rosszul esett.
6, ne vicceljünk már! Mit tett szóvá a védőnőd? Hogy túl sovány a gyereked? Mert a 16 kg 118-hoz minden, csak nem sok.
Lányom 108 centi 15 kiló és minden bordája kint van, az összes nadrág leesik róla, az is ami állítható vagy megkötős (nem tudom annyira összehúzni, hogy ne essen le, ezért mindig varrom illetve Kínából rendelek mini derekúakat).
De a 16 kg 118-hoz ALSÓ határ, nem felső.
Max. azért szólhatott (hülye mód) hogy milyen magas 4 éves létére, de erről aztán nem tehettek.
Ha pedig a súlyát piszkálta a magassága figyelembe vétele nélkül, akkor hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!