Mi a véleményetek erről ?
Figyelt kérdés
Egy 10èves kislánynak fiuja van.
Ez a szülői felelőtlenség lehet velem van a baj de en mikor meg halottam le hidaltam ilyen fiatalon.
Az èn apám a nyakamat vágta volna,nem is engedtek h baratom legyen,nagyon fogtak engem.17evesen lett baratom azelőtt nem is lehetett.
#Szuloifelelotlenseg#
2020. nov. 7. 15:29
1/9 anonim 

válasza:

Semmi. A hőbörgés árt az egészségnek.
2/9 anonim 

válasza:

Ebben a korban a járás az igazából csak barátság, max fogják egymás kezét de ennyi
3/9 anonim 

válasza:

Óvodában is volt már ilyen, hogy fogják egymáskezét aztán a fiúja...
4/9 anonim 

válasza:

Erre halad a világ. Nem is gondolnád, mennyi 11-13 éves aktuális szexuálisan manapság
6/9 anonim 

válasza:

Mikor általános iskolás voltam, ezelőtt 20+ évvel, emlekszek olyan ötödikes lányra, akinek barátja volt. Kézenfogva mentek az utcán, egymáshoz bújtak és néha volt szájrapuszi. Gyerekszerelem, nincs ebben semmi.
7/9 A kérdező kommentje:
De ha ilyen koran meg fordul a fejében fiuzás h a kezet meg fogja akkor mi lessz később ?
2020. nov. 7. 17:06
9/9 anonim 

válasza:

Ami velem?
19 èvesen lett aktv nemi életem pedig 10 évesen volt “fiúm”
21 évesen a 2. Tartós kapcsoltban élek 12 éve.
Közben házasságban 2 gyerekkel már..
Màr 8 évesen is érdekeltek a diúk
Óvodásan “csókolóztam” mint a tévében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!