Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek egy kisgyerek...

Szerintetek egy kisgyerek megijed a kék\zöld hajú, agyon tetkózott piercinges nőtől?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki letámadna, tudom hogy nem szabad ítélkezni felettük, de mégis... Ha ilyen nő felügyel egy gyerekre, nem ilyed meg a kisgyerek?

2020. okt. 26. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijesztő nekik. Én pl féltem a zongora tanáromtól, pedig ő egy jól öltözött 50es nő volt, viszont mindenért leszidott. Tilos volt pl. azt mondani oké, mert az nem megyar szó. Az igen, és az értettem volt a helyes válasz. Na Ő félelmetes volt.
2020. okt. 26. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nem ijed meg, mert még nem volt időd beleplántálni az összes hülye előítéletedet.

rózsaszín-vörös hajam van, tetoválásom, fura ruháim meg "túl sok" sminkjeim, mégis imád az összes kisgyerek, akivel találkozok (volt idő megtanulni hogyan kell velük bánni hogy kedveljenek, hat unokahugom van).. mondjuk az folyamatos sértődés tárgya az apró rokonoknál, hogy hiába mondok igent a csillámtetkóra vagy a színes műhajtincsre, de a hajfestékem/sminkem/körömlakkom tekintetében szigorú vagyok, abból nem kapnak bizonyos korig, bár nagyon hűségesen várják a 18/16/14 éves kort, hogy végre ehhez a fajta "elrontom a nevelésüket" dologhoz is hozzájussanak (nem mondja senki komolyana családban, inkább csak afféle vicc, mert én vagyok az engedékeny a nagynénik között, akit könnyű lehúzni plusz fél óra ébrenléttel vagy plusz egy fagyival)

2020. okt. 26. 23:17
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha az anyja pocsék helyesírását elviseli, szerintem mindent kibír.
2020. okt. 27. 00:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van olyan gyerek, aki megijed és van olyan, amelyik nem. Még rossz szülői magatartás se feltétlen kell ehhez, ha pl. a szülő egyszer lát egy tényleg rossz arcú, veszélyesnek tűnő tetkós embert és messzire kikerüli a gyerekkel, a gyerek összekapcsolhatja máskor a félelemmel ezt a kiugró jegyet.

A színes hajat többnyire szeretni szokták, kislányok rögtön akarnak is olyat maguknak.

2020. okt. 27. 04:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős gyerek egy kék hajú hölgyhöz jár fejlesztésre, sosem félt tőle. Sőt, szerette. Az én gyerekem se ijedt meg mikor zöldes, kék, vagy lila hajat csináltam.De a fehér ruhás emberekre rögtön hisztizni kezd 😃Azon túl piercingem van es tetoválásom. Soha egy gyerek se félt tőlem. Jöttek hogy menjek velük, játszak. Régen többször volt színes hajam, ismerős kislány ha megütötte magát, hozzám jött vígaszért mert az anyjához hiába ment. Sokat számít a te hozzáállásod is, ha ő folyamat azt látja hogy ellenérzésed van valami iránt és ezt ki is mutatod pl félsz a kutyáktól és ezt ki is mutatod, őt is belerángatod ebbe a félelembe, akkor ő is úgy fog érezni.
2020. okt. 27. 07:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekként tátott szájjal néztem az ilyeneket. Pláne élőben. :D

(Meg úgy kb mindent, ami a "normálistól" eltérő volt.)

2020. okt. 27. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

14 éves korom óta “extrém” színei vannak a hajamnak 16 éves korom óta van jó pár tetkom és piercingem . Mai napig a kicsik csak meg lepődve néznek és nagyon sokan mernek kérdezni .

Rengeteget vigyázok unokahúgomra neki például teljesen természetes ugyan úgy mint a 16 éves öcsémnek is teljesen megszokott , hogy én úgymond eltérek a megszokottól .

Gyerekek ilyen szempontból nem olyan szem ellenzősek mint sok felnőtt .

Gyerekkorom óta a mottóm “ Keresem az újat, a szokatlant, azt ami felrobbantja a normát. “

És ez nagyon is igaz rám én felrobbantom a normát .

A szokatlan sokak szerint “zord” külső ugyan azt az érzékeny lányt takarja aki 14 évesen voltam pedig azóta 10 év el telt .

2020. dec. 28. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!