Milyen Barbie méretű faházat ajánlanátok, nektek mi vált be?
Én vettem, liftes, rózsaszín(kedvenc színe), be van rendezve, csináltunk bele pár bútort, vettünk is párat, de nagyon ritkán játszik vele, mondjuk barbival is..
Pénzkidobás volt, a legjobban mashaházzal szeret játszani, ami kb 15x25 cm, kinyithatós, kihajthatós bútorokkal, és van kb 5kg mini figurája, kindertojásjátéka, azokkal babázik a miniházban.. A nagyot csak akkor élvezi, ha készítünk bele valamit, függönyt, csillárt.. plusz hiába 120 centi magas, ha a barbi nem fér el benne kényelmesen.. a kanapéra rá se lehet ültetni, nem tud konyhapulthoz férni, mert az a térdéig ér, nem tudja a gyerek eljátszani, hogy lehajol.. nem tud asztalhoz ülni, mert lecsúszik a székről és a 20 centis lábai nem férnek el.. Egyszerűen barbi egy hatalmas babaházba is túl nagy!
Megnéztem, LÉNA fa babaházunk van, amikor vettem még 38 volt+ szállítás, már nem kapni, 30 az utolsó ára. (és 5 óra volt összeraknia a barkácsmester nagypapának, egyedül nem is ment neki:)
Meg lehet nézni, hogy a wcre sem tud felülni barbi, a kádból meg a fél teste kilóg. Vannak ezek a 15 centis hajasbabák, abból van sok még, azok kényelmesen elférnek benne.
Megnéztem a kidkraftokat, ugyanaz a fal, hasonló elosztás, vegyesen fa és műanyag.. kicsit jobban ki vannak dolgozva a bútorok(amelyekre szintén nem fér barbi), meg kicsit több a rózsaszín és a giccs, nekem zsúfoltabbnak tűnnek.
A mi csillárunk pl egy elemes mini mécsestartó színespapírral kürbetekerve, 2 gemkapocs a lánca, ragasztópisztollyal van felrögzítve a plafonra, és világít rendesen. Sokkal menőbb, mint a faragott nem világító csillár a kidkraftban.
A bypippa gyönyörű, letisztult skandináv berendezés, de a gyerekek jobban értékelik a színeket.. na meg ezek a házak picik egy barbinak, de másnak is.
Kérdező, ha érdekel, írj privátban, befotózok egy barbit a 120 centis házban, se a kanapén, se a wcn nem fér el a feneke, a kádból kilóg, a liftbe ki lehet támasztani, az ágyból kilóg a lába.
Megnéztem a so stylisht, ez tíz centivel alacsonyabb, mint a miénk, és ugyanazok a mini bútorok vannak benne, abba a pici fehér kádba csak a barbi feneke férhet bele.
https://www.youtube.com/watch?v=2GdnvK6yTac
Meg lehet nézni itt is, barbi az életben nem tud beülni a zongora elé, vagy megmaradni a kanapén, és hogy kb a cicijéig ér a hűtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!