Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen Barbie méretű faházat...

Milyen Barbie méretű faházat ajánlanátok, nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
Kidkraft babaházak drágábbak, de jobb is annyival, mint más márka? ~40.000.- a keret.

#babaház #Kidkraft
2020. okt. 23. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Mi kartonból építettünk egyet a lányommal, nagyon örült a végeredménynek.
2020. okt. 23. 22:01
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Én vettem, liftes, rózsaszín(kedvenc színe), be van rendezve, csináltunk bele pár bútort, vettünk is párat, de nagyon ritkán játszik vele, mondjuk barbival is..

Pénzkidobás volt, a legjobban mashaházzal szeret játszani, ami kb 15x25 cm, kinyithatós, kihajthatós bútorokkal, és van kb 5kg mini figurája, kindertojásjátéka, azokkal babázik a miniházban.. A nagyot csak akkor élvezi, ha készítünk bele valamit, függönyt, csillárt.. plusz hiába 120 centi magas, ha a barbi nem fér el benne kényelmesen.. a kanapéra rá se lehet ültetni, nem tud konyhapulthoz férni, mert az a térdéig ér, nem tudja a gyerek eljátszani, hogy lehajol.. nem tud asztalhoz ülni, mert lecsúszik a székről és a 20 centis lábai nem férnek el.. Egyszerűen barbi egy hatalmas babaházba is túl nagy!

2020. okt. 24. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Megnéztem, LÉNA fa babaházunk van, amikor vettem még 38 volt+ szállítás, már nem kapni, 30 az utolsó ára. (és 5 óra volt összeraknia a barkácsmester nagypapának, egyedül nem is ment neki:)

Meg lehet nézni, hogy a wcre sem tud felülni barbi, a kádból meg a fél teste kilóg. Vannak ezek a 15 centis hajasbabák, abból van sok még, azok kényelmesen elférnek benne.

2020. okt. 24. 09:11
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Megnéztem a kidkraftokat, ugyanaz a fal, hasonló elosztás, vegyesen fa és műanyag.. kicsit jobban ki vannak dolgozva a bútorok(amelyekre szintén nem fér barbi), meg kicsit több a rózsaszín és a giccs, nekem zsúfoltabbnak tűnnek.

A mi csillárunk pl egy elemes mini mécsestartó színespapírral kürbetekerve, 2 gemkapocs a lánca, ragasztópisztollyal van felrögzítve a plafonra, és világít rendesen. Sokkal menőbb, mint a faragott nem világító csillár a kidkraftban.

2020. okt. 24. 09:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bevált a Kidkraft.
2020. okt. 24. 09:28
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Én a Bypippa Babaházakat ajánlom. Az egyik barátnőm készítí, gyönyörűek.
2020. okt. 24. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

A bypippa gyönyörű, letisztult skandináv berendezés, de a gyerekek jobban értékelik a színeket.. na meg ezek a házak picik egy barbinak, de másnak is.

Kérdező, ha érdekel, írj privátban, befotózok egy barbit a 120 centis házban, se a kanapén, se a wcn nem fér el a feneke, a kádból kilóg, a liftbe ki lehet támasztani, az ágyból kilóg a lába.

2020. okt. 24. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk So Stylish Kidkraft babaházunk van, tudom ez sokkal drágább, mint amire ti gondoltatok árban, de ebbe legalább belefértek a Barbiek.
2020. okt. 24. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Megnéztem a so stylisht, ez tíz centivel alacsonyabb, mint a miénk, és ugyanazok a mini bútorok vannak benne, abba a pici fehér kádba csak a barbi feneke férhet bele.

https://www.youtube.com/watch?v=2GdnvK6yTac

Meg lehet nézni itt is, barbi az életben nem tud beülni a zongora elé, vagy megmaradni a kanapén, és hogy kb a cicijéig ér a hűtő.

2020. okt. 24. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
A lépcsőn kényelmesen elfér, ki is tud egyenesedni az alsó szinteken, de a bútorok nem rá vannak szabva.
2020. okt. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!