Kisgyereketek vagy nagyobb eszik magyaros eteleket? Hasznaltok pl fozeskor zsirt? Fuszerpaprikat?
Idaig magyarosan foztem de rengeteg friss zoldseget gyumolcsot eszunk, probalok egyensulyt tartani. De neha jol esik reggelire szombaton tukortojas, sult szalonna, vagy egy ebedre porkolt fozelekkel.
Nagyobbik gyerekem elsos, es nem hajlando semmit sem megenni ami szerinte parasztos es nem jo etel. Az elmondasa szerint a baratai ilyet nem esznek es ciki. Ha megkerdezem mi a nem ciki etel erre azt mondja rendelt etel nem ciki.
Tobb mint egy hete ha nem neki tetszo etel van, nem eszik vagy csak szendvicset.
Csirkepaprikás, paprikás krumpli, gulyásleves, rakott krumpki, rakott kelkáposzta, lángos. Kb. Ezeket a magyaros ételeket szoktam néha csinálni.
Főzeléket nem szoktam egyáltalán. Hurka, kolbász, tepertő, májkrém és hasonlót nem veszünk. Ha valahol ilyen van, megkóstolják a gyerekek, ha akarják, de sosem mondták, hogy vegyek otthonra is.
De mi is mindenféle nemzeti ételt kipróbáltunk már és aszerint főzök, amit szeretünk. Sokszor saját ízlésre szabva.
Fiamnak a legnagyobb baja, hogy nem rendelt etelt eszunk.
Tegnap volt gyumolcs leves, tortilla tekercs. Meg sem kostolta csak mert hazi etel.
Akkor nem a magyar konyhával van a baja, hanem a házi koszttal?
Majd kinövi.
Hát figyelj, ezzel kapcsolatban nem olyan nehéz túljárni az eszén, hogy menő legyen amit főzöl 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!