Ez milyen fajta kiütés lehet? Kisfiamnak 3 nappal ezelőtt jelentkezett. Mire elmentünk ügyeletre elmúlt. Haza jöttünk újra. Nagyon be vagyok pánikolva. Esetleg csalán kiütés ?
2020. okt. 4. 12:15
11/23 anonim válasza:
Nekem 3 évig volt ilyen kiütésem. 2 hete megint előjött. Fingjuk nincs az orvosoknak mitől van, pedig mindenem meg lett tükrözve, mindenféle vizsgálat volt. A homoktövistől enyhül a tünet. Az antihisztamin, amit az orvos ajánl, attól csak álmos vagyok.
12/23 anonim válasza:
Elfelejtettem írni, hogy az egyik tesómnak is van csalánkiütése. Neki is a homoktövis jó rá.
13/23 anonim válasza:
Még valami. Nekem mindig este felé jött ki, amikor évekig volt. Utána évekig nem volt, majd mostanában reggelente jön ki. Olvastam, hogy a gyomor-bélrendszer ekkor aktív.
14/23 anonim válasza:
Legközelebb mutasd meg a fotókat a dokinak!!
15/23 A kérdező kommentje:
Mutatni akartam ügyeleten , és azt mondta az orvos, hogy abból ő nem tud következtetni.
2020. okt. 4. 13:02
16/23 A kérdező kommentje:
Ma elmentünk itthonról. Nemrég értünk haza, és egyből ki jött az arcán. Gondolom a házban van valami akkor..
2020. okt. 4. 13:06
17/23 anonim válasza:
Légfrissítőt nem használtok? Valami szobanövény esetleg? Háziállat?
Nálunk egy időben nagyon hipózták a csapvizet, testvéremet az ütötte ki folyton.
18/23 anonim válasza:
Csalánkiütés, fura, hogy eltűnik. Baja nem lesz tőle, de nagyon viszket. Nekem nem tűnt el soha magától, mindig kaptam rá allergiára való injekciót, aludtam tőle fél napot és eltűnt.
19/23 anonim válasza:
Egy idoben a sima csaoviz zuganyzaskor okozott ilyet nekem. Allat van otthon? Nekem a kutya nyala meg ha a macska ramfekudt,akkor volt meg ilyen a kezem. Borgyogyaszhoz is menj,maganba
20/23 anonim válasza:
Csalán. Adj neki antihisztamint (fenistil csepp, lordestin)
Valamire allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!