2 éves kisfiadnak mit vennél a szülinapjára?
Normál esetben nem lennék gondban ezzel, de karácsony után másfél héttel van a születésnapja. Karácsonyra már tudom, mit kap (lábbal hajtós autót, mert mindenre ráül és menni akar vele :D), a szülinappal viszont így bajban vagyok. Azért is nehéz, mert az érdeklődése 90%-át az autók teszik ki, ezen kívül főzni szeret még a játékkonyhában, de mivel van egy nővére, ehhez minden adott már.
Kisautót szerintem a családtól is fog kapni egy csomót karácsonyra, így azt nem akarok, autópálya van 2 is, a szerszámos/szerelős játékokon gondolkodom, szeret így matatni, de azokhoz talán még kicsi, hogy érdemben tudja használni. Bár nem biztos. Építőjáték a fa kockától a duplóig minden van már a nagylány révén is.
Fölösleges hülyeséget nem szeretnék venni, próbálok valami nagyobb durranást kitalálni, mivel szülinap, de elég nehéz így rögtön a karácsony után még valamivel előrukkolni.
Ti mit vennétek/vettetek a fiatoknak?
Köszönöm a tippeket!
A varázspalló, illetve a Bilibo kapcsán kérdezném, hogy nektek ezekkel játszanak a gyerekeitek? Én így felnőtt fejjel tök jó dolognak tartom, de 3-4 család jut eszembe a környezetemben, akiknek van ilyen, de a gyerekeket baromira nem izgatja úgy kb. semennyire. És ott is azt mondták az anyukák, hogy azt gondolták, hogy milyen jó lesz, aztán csak porosodik. Nálatok bevált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!