Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol van most akciós pampers...

Hol van most akciós pampers vagy libero?

Figyelt kérdés
5-6 os méret budapesten
2010. aug. 6. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire fontos az ár, miért nem használsz Rossman-os pelust?

Mi is Pampersszel és Liberóval kezdtük, aztán egyszer elfelejtettem pénzt vinni magammal, bementem egy Rossmanba, és épp annyit tudtam előkotorászni a táskámból, hogy egy csomag Babydream pelusra volt elég.

Teljesen jó pelus, van olyan jó, mint a Libero!!! Én gagyit soha nem vennék, nem vagyok rászorulva szerencsére, de a Babydream állítom, a legjobb. Próbáld ki szerintem!

2010. aug. 6. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:

oké köszi

babdiszkontba veszem általában a 35 ft-ost, és nagyon jó, de éjszakára csak ez a kettő vált be :(

2010. aug. 6. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
dm-ekben még maradt az előző akcióból a karton dobozos pampers 5699-ft. Inkább utcai boltokban nézelődj.
2010. aug. 6. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
A pampers-nek van most olyan akciója, hogy ha regisztrálsz, akkor 500,- Ft-os kupont kapsz. Azt hiszem decemberig tart. A DM-ben a szórólapok között találtuk mi is, a Dm-es dolgozók nem is tudtak róla. A DM honlapján kell regisztrálni, de nem tudom, hogy pontosan hol.
2010. aug. 7. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

AZ előző vagyok, megtaláltam:

www.dm-drogeriemarkt.hu/babakesmamak/

2010. aug. 7. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi tudtunk róla. Meg le is jöttek körlevélben más kérdés hogy van aki nem olvassa el. Meg más hogy nem is találkozott vele. Amúgy jó kuponok élnek is vele. De ami mindig van az a Active Beauty világa (törzsvásárlói kártya) 50 pontos kupon füzet Joker termék. Azaz egy szabadon válsztott termék -25% A Giant Pampersnél ez -1000 forint (3999FT)

tegnapelőtt 20:52

2010. aug. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!