Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2017. decemberében született...

2017. decemberében született a gyerekünk. Mikortól kötelező neki az ovi?

Figyelt kérdés

Én március körül utánanéztem és úgy értelmeztem, hogy 2021. szeptemberétől.

De egyre többen jönnek most azzal, hogy idén szeptembertől, meg jövő januártól már kötelező lenne neki.

Novemberben születik a testvére, emiatt nekem jobb lenne, ha ő is itthon lenne, én meg vissza se tudnék menni dolgozni, koraszülés veszélye miatt itthon vagyok.

Őszintén semmi kedvem oviba cipelni, meg ahhoz sincs kedvem, hogy az újszülött mellett egyfolytaban hazahozzon majd minden vackot.

2020. aug. 18. 15:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia. Nem tudok pontos időpontot, de idén lett 3 éves a kislányunk és kaptunk emlékeztetőt. A fiam már 13 éves...azóta nem követtem a dolgokat.

9-es voltam

2020. aug. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!