Bevásároltok így az iskolára, hogy lehet online oktatás lesz?
Egy sima "alap" csomagot vegyél.
Ami nem sos, vagy menet közben is beszerezhető, hagyd akkorra, ha esedékes lesz.
Igen, a nagyját már megvettük. Még a torna felszerelést van hátra meg pár ruha, mert a nagyját kinőtték. Füzeteket, tanszereket megvettük a hétvégén.
Én kapkodni utálok, inkább apránként beszerzem ami kell, csak rohangálni ne kelljen.
Igen, bevásároltam :) Még ha be is zár az iskola, de gondolom nem egész évre, úgyhogy előbb-utóbb úgyis fog kelleni.
Tapasztalatból pedig írhatom (tavaly volt elsős a nagyfiam, idén a kicsi kezdi az elsőt), hogy itthon is mindent használtunk (füzet, rajzfelszerelés, színes lap, logika készlet, tényleg minden kellett). Max amin tudtam volna spórolni az ilyen apróbb dolgok, hogy számolópálca, korongok, olló stb. ezekből itthon tudnák ugyanazt használni, de ezek meg annyira filléres tételek, hogy ezekkel nem vacakolok :)
Igen, elkezdtünk vásárolni. Jó sokba kerül az alap felszerelés is sajnos. Jó a füzeteket muszáj megvenni, akkor is, ha jár rendesen iskolába vagy ha nem lesz suli.De azt felháborítónak gondolom, hogy semmi egyébről nincs még döntés, hogy milyen óvintézkedések lesznek bevezetve.
Például van úszás a suliban, de úgy gondolom nem lesz megtartva, akkor arra is bevásároljon az ember feleslegesen, hiszen kinövi. Papucs,úszósapi,úszódressz Lesz-e évnyitó megtartva? Az ünneplő ruha, cipő is egy vagyon és azt is kinövi, úgy, hogy egyszer sem volt rajta.
Tornaóra- olvasni, hogy más országokban csak szabad levegőn tartják, na akkor pont nem a benti tornára való cuccokat kellene beszerezni, hanem mackót, jó kinti sportcipőt.
Lehet olvasni, hogy van ahol két nap-3 nap felosztással járnak majd a gyerekek iskolába, de nálunk már a teljes havi étkezési díjat szednek.
Aztán lehet,hogy itthon semmi óvintézkedés nem lesz és suli is csak 1-2 hétig, tényleg megéri bevásárolni.
Nálunk külön tétel még a fénymásolópapírok, kartonok, rajzlapok, boríték, genotherm, tehát még az irodába is vásárolunk. Amikor jött a karantén a papírokból semmit nem adtak vissza, így otthonra is kellett vasárolni, hogy a technika, rajz óra feladatait el lehessen végezni. Kartonon kívül még fonalat, hurkapálcát is például.
Még nem vettünk még semmit, 20.-a után akarom. Új suliban kezdi a lányom az 5.-et, 20.-a után kell bemenjek az igazgatónőhöz, addig azt sem tudom nagy méretű füzetek kellenek már, vagy kicsik. Szóval én még nem. Őszi ruhákból sokmindent nem veszek meg, mert azt se tudjuk az idő milyen lesz pl szeptemberben.
Az oktatás elindul rendes formában, november körül akarnak megint egy cirkuszt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!