4 napja nem bírom rávenni,hogy aludjon... létezik ,hogy ilyen kicsinek elhagyná a délutáni szunyókálást?
2010. aug. 4. 15:08
1/8 anonim válasza:
igen... előfordul.
nekünk is csak néha alszik napközben főleg ha utazunk de babakocsiban is csak nagyon ritkán.
Este nyolctól már csak pihizik és 9-től van alvás.
napközben inkább ilyen csendes pihenő szerüt tart negyed félórásakat ilyenkor mesét néz v. babakocsiban pihen...
2010. aug. 4. 15:14
2/8 anonim válasza:
Sógorom fia sem aludt ennyi idősen délután:( fiam 3 órát is alszik, 22 hós. Délelött sok a program, futkosás, egyàltalàn nincs babakocsiban, gyalog megyünk boltba is, játszótér, stb, igy garantált az alvása.
2010. aug. 4. 15:28
3/8 anonim válasza:
Én lányom 26 hónapos.Ő se alszik csak nagyon ritkán délután.Ilyen idösen már elöfordul,hogy kimarad a délutáni alvás,ne aggodj.
2010. aug. 4. 16:07
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az az igazság,hogy megy bölcsibe szeptembertől, ott mi lesz? Mit kezdenek vele, ha addigra megszokja, hogy nem alszik teljesen átáll az esti alvásra. Nem leszünk a kedvencei a dadusoknak :(
2010. aug. 4. 16:27
5/8 anonim válasza:
Ne aggodj ott majd vissza áll a rend.Ha meg nem is alszik lefog feküdni pihenni,mert ezt fogja látni a többiektöl.
2010. aug. 5. 08:14
6/8 anonim válasza:
Az én 2 évesem is most próbálkozik azzal, hogy hátha nem kell aludnia délután. Van úgy, hogy egy órán át csak nézelődik az ágyban, csak aztán alszik el. Eddig kétszer engedtem, hogy felkeljen alvás nélkül, mert nem láttam értelmét tovább próbálkozni. Nálunk jövő héttől indul a bölcsi, ezért próbálok én is kitartani a délutáni alvás mellett. Remélem, fog aludni. Egyébként igénye van rá, mert alvás nélkül nyűgös, kínlódik már este hétkor. Amikor elalszik délután, akkor alszik is kb. 2-2,5 órán át. Úgy gondolom, hogy nála ez egyelőre dacoskodás.
A bölcsiben egyébként azt mondták, hogy tényleg majdnem az összes gyerek alszik, még azok is, akik otthon soha...
2010. aug. 5. 09:01
7/8 anonim válasza:
AZ én 23 hós fiam már fél éve nem akar aludni du. Van,hogy egy óra is kell neki mire kidől. Korán, 6-kor kel, nem babakocsizunk, sokat gyalogolunk, játszózunk, de úgy láttam, hogy nem azért nem alszik, mert nem fáradt, hanem, mert annyira játszani akar. Mindent kitalál, hogy nehogy aludni kelljen, aztán egyszercsak szépen csendben elalszik. Kérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy nem baj, ha kimarad néha az alvás, semmi gond. Ő is azt mondta, hogy a bölcsiben tuti aludni fog.
2010. aug. 7. 17:04
8/8 anonim válasza:
Az enyém sem alszik már délután. 2 éves 3 hónapos. Kinőtte a délutáni alvást, mit tehet az ember...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!