Vacsora után a lagzin babakocsiban? Természetesen nem egész éjjel, csak mondjuk 2-3 órát? A hangzavar miatt kérdem.
2010. aug. 3. 21:49
1/9 anonim válasza:
Enyém nem tudott, csak sírt és nyűglődött. :( Ugyhogy hazavittük a nagyihoz, és mikor elaludt, visszamentünk.
2010. aug. 3. 22:17
2/9 anonim válasza:
nincs valaki akinél ott alhatna, amíg ti mulattok? nem valószínű, hogy elaludna
2010. aug. 4. 12:33
3/9 A kérdező kommentje:
Hát elvileg a mama vigyázna rá, de lehet hogy el fog utazni. Amúgy se maradnánk sokáig, max 2-3 órát, azért gondoltam hogy talán ha jól el van fáardva, ennyit aludna e?
2010. aug. 4. 13:52
4/9 anonim válasza:
Úy szeretem ezeket a kérdéseket amikor a gyereket vmi csodabogárnak nézzük. Miért tudna elaludni? Ha neked letesznek egy kempingágyat egy lagzi közepén, te elalszol. Hát, Tőle se várjunk mást.
2010. aug. 4. 14:03
5/9 anonim válasza:
A kisfiam is 2 éves volt, mikor vittünk magunkkal lagzikba. Általában fél 9-9-kor fekszik le itthon, de akkor úgy fel volt pörögve a sok kisgyerek miatt és a hangos zene miatt, hogy még 11-kor is elvolt, bár már látszódott rajta, hogy álmos, így jöttünk is haza.
Aludni biztos nem tudott volna.
2010. aug. 4. 15:05
6/9 anonim válasza:
Mi 4 hónapos gyerekkel mentünk és ő sem aludt egy percet sem. 6-tól 11-ig voltunk ott, beleértve a szertartást is. Amúgy csak 8-ig terveztünk ott tartózkodni, de a pici fiunk olyan jól viselte( mindenkire mosolygott és láthatóan élvezte a bulit.) Hazafelé meg aludt egy jót a kocsiban, aztán átöltözés után a kiságyban folytatta.
De ha ti sem maradtok sokáig, akkor miért akarjátok hogy aludjon? Egy 2 éves már el tud táncikálni egy bulin. Ha nyűgös lesz meg indultok haza.
2010. aug. 4. 16:49
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Azért kérdeztem, -különösen a 14:03 asnak!! ajánlom a választ- mert már láttam kisgyereket esküvőn aludni, és kíváncsi voltam hogy ez mennyire ritka jelenség.
2010. aug. 5. 07:45
8/9 anonim válasza:
vannak babák akik simán elalszanak, de két évesek már nehezen, mert annyira fel tudnak pörögni, illetve elvonja a figyelmüket a zene, buli minden. A kislányom kb.1 éves koráig bárhol, bármilyen körülmények között elaludt, most már elég macerás altatni (2 éves).
2010. aug. 5. 13:01
9/9 anonim válasza:
tegnap 16:49-es vagyok.
Még annyit hozzáfűznék, hogy a nagylányom 2,5 évesen elaludt az Alma együttes koncertjén. Szóval tényleg léteznek ilyen gyerekek, de a tiedet te ismered, hogy milyen tipus. Bár ha belegondolok én se gondoltam róla, hogy egy koncerten, nappal elalszik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!