Homokozó játékokat ( lapát, vödör, autó stb) szoktad-e, milyen időnként, hogyan tisztítani?
Figyelt kérdés
Nem a járvány miatt, normál idoszakban.2020. júl. 26. 01:29
1/7 anonim válasza:
Minden alkalommal elöblítem, mert nem mindig játszik minddel. Utána megy a tárolódobozba.
2 perc az egész.
Havonta, meg amikor az aktuális "udvari nagytakarítás" van, átmosom rendesen is őket.
2/7 anonim válasza:
Neha atmosom ha nagyon koszos de mast nem. Kint van a homokozoban ami lefedheto.
3/7 anonim válasza:
Ööö... Őszintén? Soha... Kint tároljuk az sufniban.
4/7 anonim válasza:
Rendszeresen vannak használva, folyamatosan sarazással ezért néha van egy nagy takarítás amikor átmosom őket. Akkor chicho fertőtlenítővel. Kb havonta 1x
Amikor meg már nincs homokozó szezon akkor egy tárolóban ami zárható pihennek a garázsban.
5/7 anonim válasza:
Par ev alatt 1x mostam el, akkor is csak azert mert saraztak par dologgal.
Mi is kint taroljuk, igy minek mosogassam?🤷🏼♀️
10 mp utan ugyan olyan lesz mint volt
6/7 anonim válasza:
Soha, úgyis kint van a homokozoban örökké, minek kéne tisztogatni? Azt mondjuk lefedjük, nehogy környék macskái bele piszkítsanak.
7/7 anonim válasza:
Soha nem tisztítottam meg a homokozós játékokat. Kivétel sarazás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!