Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 2 éves kisfiam miért issza...

A 2 éves kisfiam miért issza a fürdővizet?

Figyelt kérdés
Mindig iszik belőle pedig habos. Ha fél percre nem nézek oda akkor is. Miért? Hogyan szoktassam le róla?
2010. aug. 3. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:

a mienk is itta .- nem annyira habos.-

úgy oldottuk meg hogy rászóltunk hogy nem szabad és fájni fog a pocakod tőle... de kiderült hogyazért issza mert szomjas és egy kis müanyag pohárba kap vizet azt szabad inni gyorsan megtanulta.

2010. aug. 3. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden második gyerek issza. Mi ilyenkor a vízbe tesszük az itatóját is és abból kínáljuk...
2010. aug. 3. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb kisgyerek issza. Nekem mind a 4 meg-megkóstolta :) Amikor kaptak tiszta vizet egy pohárban, hogy ha szomjasak, azt igyák, inkább beleöntötték a kádba és onnan meregettek. Szerintem épp az tetszik, hogy habos, így más az állaga számukra, mint a megszokott. Egyébként rájöttem, hogy minél nagyobb ügyet csinálok belőle, annál inkább itták... így aztán nem szóltam állandóan, akkor már nem volt annyira érdekes.
2010. aug. 3. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már nem is szólok rá, annál jobban csinálja.Majd leszokik róla.
2010. aug. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!