Lábzsibbadás kisgyereknél?
Figyelt kérdés
6 éves a kisfiam, ügyes, sportos, mozgékony. Az elmúlt két éjszaka többször felkelt, hogy nem tud aludni, mert zsibbad és fáj a lába. Azt mondja ha simogatom, akkor jobb. Napközben nem panaszkodik. Valakinek tapasztalat?
Nem hiszem hogy kamuzik, mert elég jó alvókája van.
2010. aug. 2. 22:05
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom.Az én lányom igaz kisebb volt,de nagyon hamar elfáradt és cipeltette magát.Eleinte arra tippeltem,hogy "lusta".De egy idő után a térdhajlatban megjelent egy dudor.Mint kiderült Baker-cystája volt.Kétszer műtötték vele,mert sajnos kiújult az első műtét után.Figyeld,hátha látható,érezhető.De beszélj orvossal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!