Akik felnôttként soha nem nyaraltak a szüleikkel, a gyerekük születése után viszont igen, azok szimplán kényelmesek vagy nem bírnak a gyerekükkel?
Szerintem ez win-win szituáció. A nagyszülők szeretnek az unokákkal lenni. + Jellemző, hogy ilyenkor a gyerekek fizetik az utat egészében.
Én örülnék, ha lenne ilyesmire módunk (nincsenek már nagyszülők). Irigylem pl: barátnőméket amiért minden évben elmegy az egész nagycsalád. Így sokkal olcsóbb szállást tudnak kivenni. Idén is egy egész házat. 4 szülő (testvérek párjaikkal) + 2 nagyszülő = 6 felnőtt 5 gyerekre, ráadásul a gyerekek közel vannak korban.
Mi van?
A szüleimnek nem volt pénzük, hogy gyerekkoromban nyaralni mehettünk volna. Baromi boldog vagyok, hogy megtehetjük, hogy most fizessük nekik is a pihenést.
Amit én a környezetemben látok az nem arról szól, hogy jófejségbôl/szeretetbôl meghívták volna a szülôket a felnôtt gyerekek, mert ki tudják nekik fizetni. Azt akkor is lehetett volna, amíg nem volt gyerek. De amikor lett, akkor már hirtelen szükség van rájuk...
A program részét még megértem, de ezt kicsit önzô hozzáállás nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!