Ovis váltócipőnek mit vigyünk? Tépőzárast vagy lehet csatosat is, nem megy az óvónénik idegeire majd? Nem szeretném ha műanyag tornacipőben lenne egész nap.
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 15:01
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen olyan cipőt, ami nagyon kényelmes a gyermek lábának, hiszen egész nap ez hordja. Az óvónénik az olyan cipőket szeretik, amit egyedül fel tud venni a gyerek!
2/9 anonim válasza:
Bármilyen cipő, ami nem esik le a lábáról (azaz nem papucs, mert az balesetveszélyes) jó lesz az oviba. Ne foglalkozz azzal, hogy az első időben az óvónőknek lesz vele dolga, ha csatosat veszel, hisz az öltözésnél segítenek a dadus nénik is, meg különben is ez a dolguk :)) Egyébként a tornacipőt nem is nézik jó szemmel. Egy óvónő anyuka
3/9 anonim válasza:
A tépőzáras lenne a legjobb, mivel napközben 2x is kiviszik őket az udvarra, tehát át kell öltözni, cipőt kell váltani...
Olyan legyen, amit a gyerek önállóan kezelni tud!
(Az óvónénik azt szeretik, ha nekik semmivel nincs dolguk.)
4/9 anonim válasza:
Belebújósat. Ősszel tele vannak vele a boltok, pár száz fotintért kaphatsz pl. a kínaiban. Én is óvónéni vagyok, és nem azért nem szeretjük a csatos vagy fűzős cipőt, mert sok a dolog vele, hanem mert az öltözés elveszi az időt a más teendőktől. A dadus néni egyébként segít. Egyébként mi a nagycsoportosoknak javasolni szoktunk fűzőset is, hogy mire iskolába megy, biztosan megtanulja a bekötést. Szép tartalmas ovis éveket nektek!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Nagyon jó hogy óvónénik is írtak:) Belebújós kilőve mert keskeny a gyerkőc lába nagyon és ami hosszra jó abból simán kilép. Akkor marad a tépőzáras.Csak attól tartottam h a gyakori használat miatt nagyon hamar tönkremegy a tépő része.
2010. aug. 2. 20:49
6/9 anonim válasza:
Amíg jó a gyerek lábára addig kitart a tépőzár is, úgyis gyorsan kinövi.
7/9 anonim válasza:
Tépőzáras szandit vegyél szerintem. Abban szellőzik a lábacskája, könnyen fel és le tudja húzni. Bent pedig meleg van, nincs szükség a zárt cipőre.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
2010. aug. 3. 13:24
9/9 anonim válasza:
Nálunk kifejezetten kérték,hogy szandit hozzunk,mert egész nap a zárt cipőbe beleizzad a lába.Már előttem írta valaki,hogy tépőzáras szandi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!