Hetente próbálunk 1-2 alkalmat szakítani rá. Én itthon vagyok egész nap, a párom viszont reggel 5-kor megy, este 7-re haza jön...
A szexet általában vagy kora reggel csináljuk, 3-4 környéken, amikor magától fel kel(ek). Vagy este 9-10 környéken mikor már a kicsik alszanak
2020. jún. 19. 00:02
2/18 anonim válasza:
6, 5, 2,5 és 1,5 évesek a gyerekek. Heti 2-3 a minimum, kivéve ha menstruálok. Este 9 körül alszanak el a gyerekek, onnantól miénk a világ. 😊
2020. jún. 19. 00:41
3/18 anonim válasza:
1 éves mellett heti 2-3 inkább 3..
1,5 éves korában 36-40 hetes terhes voltam
Heti 1-2
Most 2 éves és 4 hónapos
Örülünk a heti 1-nek
2020. jún. 19. 03:54
4/18 anonim válasza:
2,5 éves a lányom és terhes vagyok a kicsivel. Amíg nem léptem be a 3. Trimeszterbe, kb heti 5-6. Most hogy már minden bajom is van, nehezen mozgok, nagy a pocak, nehezen kapok levegőt, lecsökkent heti 2re.
2020. jún. 19. 04:21
5/18 anonim válasza:
Minden nap, többször. Nekünk nagyon fontos a szex és nagyon kívánjuk is egymást. Párom 10 órát dolgozik, ha megy nappal rá, akkor 6ra. Reggel is nagyon szeretünk, este is mikor már alszik a gyerek. Napközben bármikor, amikor lehetőség adódik. A fáradtság nálunk még sosem győzött a szex ellen. Hiába vagyunk nagyon fáradtak, olyan dolgot nem dobunk félre ami borzasztó jó mindkettőnknek :D
2020. jún. 19. 05:30
6/18 anonim válasza:
Vicces, hogy a sok irigykedő hogy lepontozza azokat, akik sokszor kívánják, és szakítanak is rá időt :D
2020. jún. 19. 08:57
7/18 anonim válasza:
Gondoltam hogy Krisztike ráharap a témára hogy eldicsekedhesse :D direkt kerestem is a válaszát :D
2020. jún. 19. 09:35
8/18 anonim válasza:
Mi soha nem voltunk extra igényűek.Ha napi 2-3x kellene szexelni , nekem az büntetés volna.Szerencsére a páromnak is, így ezért biztos nem válunk.Nálunk van hét amikor kimarad a szex.Meg van amikor 3-4-5 alkalommal is van, idő, energia,kedv,hangulat kérdése.Minden esetre nem erőltetjük ha látjuk nincs lehetőség minőségi együttlétre, az ilyen 5 perc alatt túl vagyunk rajta nekünk sohasem működött.
2020. jún. 19. 10:54
9/18 anonim válasza:
Heti 1-et igyekszünk tartani. Nem vagyunk nagy igényüek meg mi már 18 éve egyutt vagyunk.
2020. jún. 19. 11:12
10/18 anonim válasza:
Töröltetve lett a kérdésem, amit Krisztinek tettem fel..
De, ha kívánnám is minden nap sem lenne lehetőségünk rá..
És valóban nem kívánom minden nap.. mert sokszor 10-kor kerülök az ágy közelébe.. akkor sem aludni, hanem hajtogatni.. éjjel pedig 3-4 -szer kelek.. 6 -kor kezdődik a “műszak”
Persze nem a 2 éves a gond.. ő egyszer vagy egyszer sem kel..
De hiába szeretek reggel szeretkezni, ha vagy nincs már otthon a férjem, vagy 4 kor kellene kelni ahhoz, hogy egy 10 perces aktusra legyen lehetőség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!