A kisfiuk mit talalnak a dinoszauruszokban annyira erdekesnek?
Figyelt kérdés
Miert szeretik a gyerekek a dinokat?2008. nov. 24. 18:23
1/9 anonim válasza:
mert egy lábemeléssel többmindent tudnak elpusztítani mint sok szörny. félelmetesek, és pusztítóak. pont amiért más szörnyeket is szeretnek.
a félemeteset istenítjük, pont mint a Legyek ura cimü könyvben. érdmese elolvasni hogy az emberek, gyermekek lelkivilágát megismerjük.
2/9 anonim válasza:
A gyerekek szeretik a fantáziadolgokat , főleg amit egyébként nem lehet látni sehol, mert nem létezik.
A kislányok meg a tündéreket szeretik.
A dinok erősek és igazán nem is azt szeretik , hanem amiként bevannak mutatva, ahogy elő vannak adva.
3/9 anonim válasza:
Az enyém is dínóőrölt,ne aggódj ez miatt.
4/9 anonim válasza:
Én lány vagyok és kicsi korom óta imádom a dinókat, régen csak tetszetek ahogyan a filmekben láttam őket aztán később már komolyabban elkezdtem érdeklődni utánuk, most ott tartok, hogy velük is szeretnék majd a közeljövőben foglalkozni és nagyon jó úton haladok efelé!!! Nem értem miért olyan furcsa, hogy egyesek főleg a kicsik oda vannak értük?
5/9 anonim válasza:
Mert hüllők . A gyerekek szeretik a hüllőket, és a paleontológiát (őslénykutatás).
6/9 anonim válasza:
Nem csak a gyerekek szeretik!!!!!!
7/9 anonim válasza:
Nagy, erős, sok foga van. És, hogy azonosítják a sárkánnyal. Lány vagyok, de én is jobban szerettem a dinókat, mint a tündéreket.
9/9 anonim válasza:
a dínok léteztek és lehet hogy még néhány kisseb túlélte és ujra kifejlödnek amugy mert erösek és nem mindenki a t-rexet szereti én mondjuk a triceratopsot, meg az apatosaurust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!