2 éves a kisfiam és imádja az Elmot és a Szezám utca cimü mesét. Honnan tudnék ilyen mesét letölteni neki?
Figyelt kérdés
Probáltam keresgélni a neten de nem találtam ilyen letöltö oldalt. Vagy ami volt az nem magyar.2008. nov. 24. 14:15
1/11 anonim válasza:
Szia! Én is próbáltam már, de egyszerűen nem létezik. Folyamatosan figyelem a youtube-ot, az indavideót és a coldot is, de sehol semmi. Kénytelenek voltunk venni a gyerekeknek egyet.
-Macska-
2/11 anonim válasza:
www.mp3portal.hu
Itt is van egy jó pár rész.
Megkell keresni a filmeken belül a meséket.
3/11 anonim válasza:
Mi Dvd-n vettük meg. Nagyobb áruházakban lehet kapni.
4/11 A kérdező kommentje:
köszi a segitségeket a tescoba meg egy pár boltban megnéztük de sajna sehol sincs és hiába kérdezzük mikor lesz mindig azt mondják hogy nemtudják.
2008. nov. 25. 20:51
5/11 anonim válasza:
Szia! Mi neten rendeltük, a Bookline-ban többféle is van. Sajnos nem olcsó, 1800 Ft körül van egy dvd. Lehet próbálkozni még a Vaterán vagy a Teszveszen, de ott meg a postaköltség dobja meg az árát. Esetleg az Alexandrában is lehet, ott nem néztem.
-Macska-
6/11 anonim válasza:
Én a dark side-on találtam .Nem tudom vagy e ott regisztrálva, de ott tuti van.
Ez egy meghívós, torrent oldal.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket meg fogom nézni mindet mert kihajt a világbol érte a nap 24 orájában képes lenne nézni és sajna a minimaxon most nincs.
2008. nov. 26. 11:21
8/11 anonim válasza:
Harmadik válaszoló vagyok. Én most néztem meg a dvd tokját és arra az van irva, hogy a www.dvdabc.hu weboldalon megrendelhető. Esetleg itt van még a kiadó telefonszáma: 06-20-363-5071. Ott is érdelkődhetsz.
9/11 anonim válasza:
Ez a pontos cime a dvd ábc-nek.Itt a dvd bd csak 990 ft.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolso válaszolonak az ötletet nagyon jo onnan biztos fog kapni és ajánlom azt az oldalt az elsö válaszolonak is mert ö sem talált.köszi a sok ötletet és segitséget
2008. nov. 28. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!