Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora 21 hónapos kisfiatok?...

Mekkora 21 hónapos kisfiatok? Ha lehet az alcsonyabb kategória írjon, megnyugtatásképp!

Figyelt kérdés
Az én kisfiam nemsokára 21 hónapos és olyan 83-84 centi,nem egy égimeszelő..51 centivel született! Köszönöm!
2010. júl. 30. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Lányom van ugyan, de azért leírom. 20 hós múlt, 78 cm (9500 gr), ő 47 cm-rel született. :-)
2010. júl. 30. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi kislányunk 47 cm-rel született, 18 hósan volt 73 cm,most 21 hós és 75 cm. Mi voltunk endokrinológusnál és picivel alacsonyabb a növekedési hormon szintje, de 4 éves koráig csak figyelni fogják, utána kap majd kezelést (ha szükséges ).

2010. júl. 30. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 19 hósan volt 82cm, viszont most úgy beindult a nővése, rengeteget nyúlt most 87cm-nek mértem 23 hósan.De a legtöbbet az utobbi 1-2 hónapban nőtte. Ne aggódj ez mindenkinél máshogy megy.Vannak idő szakok amikor hirtelen nőnek sokat, és van amikor sokáig stagnál ez a dolog. :)

Nekem most volt hogy valaki csak 2 hétig nem látta a fiam és így is meglepődött, hogy mennyit nőtt.

Meg ez valamennyire függ a génektől is.Ha ti nem vagytok túl magasak akkor valószínüleg ő sem lesz az.

Pl. anyumék szomszédjában lakik egy 1 éves kislány és majdnem akkora mint a fiam.De monsjuk ott a szülők is égi meszelők!

Remélem tudtam segíteni! :)

2010. júl. 30. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
énis aggódom, 20 és fél hónapos kisfiam 81-82 cm. 52cmel született...
2010. júl. 30. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs a kisfiaddal.

Nekem is kb. ekkorák voltak.

2010. júl. 30. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
16 hónapos kislányom 86-os bodyt hord. 55 cm-rel született.
2010. júl. 30. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam is kicsi,legalábbis a bátyjához képest:)

18 hónaposan volt 10,5 kg,és 83 cm,születésekor 52 cm volt.

Szerintem azóta sem sokat nőhetett,mert a tavalyi nyári ruhákat hordja.

Legutóbb a tescóba vettem neki rövidujjú bodyt,12-18 hónaposat,és még bőven jók,de van tescos pólója,ami 9-12 hónapos.

Ő sem egy nagy darab kisfiú,most 20,5 hónapos

Átlagban a hasonló korú ismerőseink mind ekkorkák:)

2010. júl. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!