Akik hosszú ideig láncdohányosak a gyermekük érkezésével leszoktak?
Figyelt kérdés
Kérlek azt is írjátok le hány évig dohányoztatok! A válaszokat előre is köszönöm☺️2020. máj. 20. 23:35
1/5 anonim válasza:
Én 10 év napi egy doboz után hagytam abba onnantól, hogy meg tudtam terhes vagyok. Nem szoktam vissza, nem is kívánom, de attól is rosszul vagyok ha párom a babakocsi mellett cigizik. Bent nem cigizik mióta terhes lettem, de több mint 2p év után valószínű nem fog leszokni, pedig akarna.
2/5 anonim válasza:
Akarat kérdése. Ne gyújts rá és kész. Én 3éve nem dohányzom, előszokott még mindig fordulni a “úgy rágyujtanék” érzés, főként ha fáradt vagyok, de nem gyújtok rá és ennyi 😅
3/5 anonim válasza:
10 évig, nem azonnal szoktam le kb 12 hetes terhességi korban már nem gyújtottam rá. Azóta is töretlenül undorodom a cigitől 🙂
4/5 anonim válasza:
Természetesen. Napi 1 dobozzal szívtam kb 7 évig.
5/5 anonim válasza:
1. baba előtt 11 évig dohányoztam, nem voltam láncdohányos, de 1 doboz/nap megvolt. Ahogy pozitív lett a teszt, nem gyújtottam rá többet, egészen a szoptatás végéig. Utána ismét dohányozni kezdtem, de jóval kevesebbet szívtam, majd mikor elkezdtünk próbálkozni a kistesóval ismét letettem, és szintén a szoptatás végéig nem cigiztem. Azóta újra cigizek.
Az elsőnél egyáltalán nem kívántam, a másodiknál nagyon, volt, hogy arról álmodtam, hogy cigizek, de megálltam és nem gyújtottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!