Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vitamint adhatok a...

Milyen vitamint adhatok a gyereknek?

Figyelt kérdés

Oké.. Meg csak 3 hónapos és nem feltetlen mostra gondoltam. Ugye kell neki a. D vitamin, de én nekem furcsa hogy csak 400 NE (1csepp)kell nekik, hiszen ha kiviszem a napra nyáron akkor máris többet fog kapni. Akkor most amíg nincs olyan napsütés miért nem lehet többet?

Később mikor már nagyobb lesz akkor mit lehet neki adni? Mennyit?

C vitamint szoktam én szedni meg mmég ott szoptatós vitamin (femibion) de igazából nem vagyok otthon ebben a temaban.

Ki mit ad a gyermekének és mennyit, hogy megőrizze egészséget és ne legyen olyan gyakran beteg?

2020. máj. 8. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1.5 éves, c és d vitamin mellett bérescseppet.
2020. máj. 8. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Én nem fogok adni semmilyet. Sok zöldséget gyümölcsöt eszik, sokszor van a szabadban, ennyi elég neki. Gyerekkoromban nekem se adtak külön vitamint, sose voltam betegeskedő, persze ez alkati kérdés is. Ha nem eszik változarosan, vagy alapból gyengébb az immunrendszere, a gyerekorvos úgyis javasolni fogja.
2020. máj. 8. 09:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze értem, de a mai gyümölcsökben zöldségekben már nincs annyi vitamin mint régebben... Nem lehet fedezni vele mindent. Sajnos.
2020. máj. 8. 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért ment a zöld kéz mindkettőnknek. :)
2020. máj. 8. 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, a D vitamin mennyiségét kizárólag az orvos utasítása szabja meg, mert veszélyes a túladagolása, és nem tudod a napsütéses órákkal kiszámolni magad. Későbbiekben is beszéld meg a vitaminok adagolását a gyerekorvossal.
2020. máj. 8. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
3 hónaposnak szerintem semmit nem kell adni. Vagy anyatejet, vagy, tápszert kap mindkettő tele van ásványi anyaggal. Az én lányom már 3 éves lesz és nem jól eszik, emiatt kapott már vitacolan-t, eskimo kid-et és marslakocskák szirupot.
2020. máj. 8. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 2 évig szoptattam. Utána kapott Forever Kidset, de főleg Vitacolant. A Forever Kidstől magas lett a vas és a réz a vérében. Úgyhogy olyat már nem kap. Marad a Vitacolan, abban van C D B A vitamin.

Majd a következő labornál meglátom,hogy áll a vitamin szintje, és az alapján fog kapni vagy nem kapni.

Most 4 éves.

Ha nem kap Vitacolant, akkor Cebion cseppet kap 10et meg D vitamint 3 cseppet naponta. De szoktam szünetet tartani azért.

2020. máj. 8. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Anno a nagy cebion multit kapott + Novus baby d vitamint. De bevallom a cebion nem sokat ért.

Jelenleg 5 éves és Dr theiss aktív immunót kap, ezt kapja a kicsi is.

A kicsi pici korban Robo Kid multit kapott

2020. máj. 11. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!