Milyen vitamint adhatok a gyereknek?
Oké.. Meg csak 3 hónapos és nem feltetlen mostra gondoltam. Ugye kell neki a. D vitamin, de én nekem furcsa hogy csak 400 NE (1csepp)kell nekik, hiszen ha kiviszem a napra nyáron akkor máris többet fog kapni. Akkor most amíg nincs olyan napsütés miért nem lehet többet?
Később mikor már nagyobb lesz akkor mit lehet neki adni? Mennyit?
C vitamint szoktam én szedni meg mmég ott szoptatós vitamin (femibion) de igazából nem vagyok otthon ebben a temaban.
Ki mit ad a gyermekének és mennyit, hogy megőrizze egészséget és ne legyen olyan gyakran beteg?
Én 2 évig szoptattam. Utána kapott Forever Kidset, de főleg Vitacolant. A Forever Kidstől magas lett a vas és a réz a vérében. Úgyhogy olyat már nem kap. Marad a Vitacolan, abban van C D B A vitamin.
Majd a következő labornál meglátom,hogy áll a vitamin szintje, és az alapján fog kapni vagy nem kapni.
Most 4 éves.
Ha nem kap Vitacolant, akkor Cebion cseppet kap 10et meg D vitamint 3 cseppet naponta. De szoktam szünetet tartani azért.
Anno a nagy cebion multit kapott + Novus baby d vitamint. De bevallom a cebion nem sokat ért.
Jelenleg 5 éves és Dr theiss aktív immunót kap, ezt kapja a kicsi is.
A kicsi pici korban Robo Kid multit kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!