2.5 éves kislánynál ez a viselkedés mire utal?
Szerintem tortent vele valami, vagy latott valamit, amit te esetleg nem vettel eszre vagy nem tulajdonitottal neki tul nagy jelentoseget viszont ot felkavarta es attol fel, hogy magara marad vagy elveszit.
Probald ki azt, hogy valakivel pl apaval vagy nagyival harmasban kezdjetek el jatszani es mikor ugy latod, hogy nyugodt hagyd oket kettesben egy ket percre, majd menj vissza. Ezt egy ket alkalommal probald ki, hogy lassa nem hanyagolod el, mert mindig visszatersz. Utana meg probald azt, hogy mindketten a nagyival kicsit felrevonultok, de meg mindig lathat titeket. Ezt is elobb rovid idore majd fokozatosan egyre tobbet. Mond el neki, hogy figyelj egy ket percre mamaval vmit meg kell beszelned es utana rogton visszajovok. Az igereted tartsd be, legy kovetkezetes. De ha sir is a 2 perc az annyi legyen...erted hogy ne azt lassa hiaba igersz neki barmit,ha uvolt akkor az mindent felulir.
Turelmet es kitartas neked.
Múlt héten, hogy itt volt anyum meg öcsém akkor simán elmehettem mellőlük és észre se vette.Nem volt sírás vagy ilyesmi,csak akkor váltott ilyen senki se szóljon hozzám, senki se csinálhat velem semmit mufurc viselkedésbe, mikor véletlenül megbotlott (gondolom úgy érezte megszégyenült vagy valami ilyesmi), de egész addig teljesen rendbe volt.
De ma még ilyesmi se volt.Szereti is a szomszédot, szoktak játszani is csak a vírushelyzet miatt most ezt kicsit átalakítottuk ilyen kerítés melletti kis pletykálásra.Meg tényleg ezek is max 5 perces beszélgetések,de lehet még ezzel is sokat mondok.Általában ilyenkor körülöttünk szokott sertepertélni.De pár hete már nem hajlandó erre se.Ugyanezt csinálja a másik szomszéddal is.Azért fura mert összejárunk,nyaranta szoktunk kertipartikat csinálni,mindegyiknek van hozzá pár kedves szava szóval tényleg nem ismeretlenek neki meg szereti is őket.Most meg ha meglátja valamelyiket és csak odaköszönök vagy mondom, hogy menjünk közelebb valamelyikükhöz akkor már sírás van meg kapaszkodás és menne kb az ellenkező irányba és addig üvölt ,sír míg oda nem megy az ember ahova akarja.Ma pld muszáj volt beszélni.2 perc alatt letudtuk és végigüvöltötte, húzott,tépett el a kerítéstől aztán mikor visszamentünk a motorjához akkor fél perc alatt már túl is volt a dolgon.El nem tudom képzelni hogy mi van vele.Egyáltalán nem jellemzőek az ilyen dolgok rá.
3
Remélem igazad van és ez csak egy korszak,bár ma ahogy üvöltött az nem volt annyira cuki. Tiszta terrorizmus a minimális emberi kapcsolatokra amit csinál 🤦(abból mostanában amúgy sincs sok)
Figyelj,én azokat a gyerekeket születésük óta ismertem, és nagyon jóban voltunk. (Azóta is,pedig vannak,akik már kamaszok). Ez a korszak, ahogy jött, úgy ment is.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!