Milyen fogkrémet használtok a 2-3 éves gyereketeknél? Adtok mentholosat-szereti? Mennyi idős kortról adható a mentholos?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 08:59
1/9 anonim válasza:
Nem a mentol a lényeg, hanem a fluorid tartalom. Ezért van külön fogkrém 7 éves kor alatt. Mert azok még tejfogak. szerintem ilyen fogkrémből nincs mentolos, én még nem láttam. Mi most DM-es epreset használunk, de próbáltuk már a Gabit, Elmexet, epreset, zöldalmásat, natúr ízűt. Mindet szerette. 3 éves.
2/9 anonim válasza:
Ahogy az első írja,tejfogakra nincs mentolos,ill még én sem találkoztam vele.Enyémek szeretik a Lidl almás fogkrémjét,mert az olyan zöld,mint amivel a Shrek mos fogat.:DDD
3/9 anonim válasza:
A colgate Juniorja (zöld tubus) mentolos. Rá is faragtunk... Utálja...
Mi a DM epres Dontodentjét használjuk, bár az meg fluoridos. Azt mondják az sem jó. Elvileg a legjobb a Nenedent lenne.
Ja, az enyém még csak másfél.
4/9 anonim válasza:
Mi Vademecum gyümölcsöset használunk,azt hiszem epres.Mást még nem próbáltunk.Szeret a fiam fogat mosni vele.3 éves kisfiú anyukája.
5/9 anonim válasza:
Én a kisfiamnak eddig csak Gabit próbáltam, másfél éves, 8 foga van.
6/9 anonim válasza:
Figyelni kell,mert a juniornak jelölt fogkrémek azoknak vannak aki már kezdenek fogat váltani,tehát,kb 5-6 éves kortól.
7/9 anonim válasza:
Mi is a Gabit szeretjük:-)
2és fél éves kisleány
8/9 anonim válasza:
22 hónapos a kislányom, és csak elmexet használunk, a babyt.
9/9 Rainmaker válasza:
Vademecumot használjatok! Az minden gyereknek örök emlék marad. "A krokodilos fogkrééém". ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!