Szerintetek milyen mesèt nèzhet egyszerre egy 4 èves làny ès egy 6 èves fiù?
Mondjatok kèrlek címeket.
Pl jègvaràzs?
Szerintem is kb minden ami, ami Disney, de amit hanyagolni érdemes, az a Hófehérke - a környezetemben minden gyerek sikítva menekül a bánya elől és én is sírtam tőle, még a színező verziót is riadtan csuktuk be az unokatesómmal.
De a Kis hableány tuti jó, azt fiúk-lányok szokták szeretni. Hamupipőke, Szépség és a szörny, Aranyhaj, Mulan, Pokahontasz, Vaiana, Jégvarázs (kint van már a második rész is), Hercegnő és a béka (ezt csak egyszer láttam, lehet a vége tul ijesztő, nem emlékszem), Csipkerózsika, Aladdin szóval kb minden hercegnős mese. Fiúsabbak közül is érdemes válogatni, most van ez az új Előre, Coco (habár ez nem épp aktuális:D), Atlantisz, Rontó Ralph, Micimackó.
Állatosak, Bambi, Suzi és Tekergő, Macskarisztokraták, Volt.
Ezernyi jó mese van. Ha nem vagy biztos benne, hogy a gyerekeknek nem lenne sok, tekerj bele egyedül, nézz meg pár részletet és mérlegeli, hogy te gyerekeidnek sok lenne-e avagy sem.
Így neveld a sárkányodat nagyon jó! A Szörny egyetemet is meglehet próbálni, hátha...
Én még felnőtt fejjel is nagyon szeretem az Eszeveszett Birodalmat.
Fel! (Angol címén: Up)
Nagyon klassz mese szerintem 😊
Lányoknak fiuknak, állatos is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!