Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek milyen mesèt...

Szerintetek milyen mesèt nèzhet egyszerre egy 4 èves làny ès egy 6 èves fiù?

Figyelt kérdés

Mondjatok kèrlek címeket.

Pl jègvaràzs?

2020. márc. 29. 10:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kb minden ami, ami Disney, de amit hanyagolni érdemes, az a Hófehérke - a környezetemben minden gyerek sikítva menekül a bánya elől és én is sírtam tőle, még a színező verziót is riadtan csuktuk be az unokatesómmal.

De a Kis hableány tuti jó, azt fiúk-lányok szokták szeretni. Hamupipőke, Szépség és a szörny, Aranyhaj, Mulan, Pokahontasz, Vaiana, Jégvarázs (kint van már a második rész is), Hercegnő és a béka (ezt csak egyszer láttam, lehet a vége tul ijesztő, nem emlékszem), Csipkerózsika, Aladdin szóval kb minden hercegnős mese. Fiúsabbak közül is érdemes válogatni, most van ez az új Előre, Coco (habár ez nem épp aktuális:D), Atlantisz, Rontó Ralph, Micimackó.

Állatosak, Bambi, Suzi és Tekergő, Macskarisztokraták, Volt.

Ezernyi jó mese van. Ha nem vagy biztos benne, hogy a gyerekeknek nem lenne sok, tekerj bele egyedül, nézz meg pár részletet és mérlegeli, hogy te gyerekeidnek sok lenne-e avagy sem.

2020. márc. 29. 11:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Kosz mindenkinek
2020. márc. 29. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Így neveld a sárkányodat nagyon jó! A Szörny egyetemet is meglehet próbálni, hátha...

Én még felnőtt fejjel is nagyon szeretem az Eszeveszett Birodalmat.

2020. márc. 29. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Csizmás Kandúr a világ körül, Ponyo a tengerparti sziklán, Nocturna, A tenger dala, Chihiro Szelkemországban
2020. márc. 29. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Fel! (Angol címén: Up)

Nagyon klassz mese szerintem 😊

Lányoknak fiuknak, állatos is 😊

2020. márc. 29. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kis kedvencek titkos élete, Volt, Némó nyomában, ezeket még a 11 évesek is megnézik.
2020. márc. 30. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!