Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermekem mivel tudnám...

2 éves gyermekem mivel tudnám lefárasztani a lakásban?

Figyelt kérdés

Természetesen kijárunk levegőzni, de az nem helyettesíti a jó kis játszóterezést. Külföldön élünk. Itt kijárási tilalom van. Csak egy nagyon rövid séta a megengedett a lakóhely közelében szigorúan.

Este alig lehet elaltatni, mert nincs lefáradva.

2020. márc. 27. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk ugyan van kertünk, de pár napig nem tudtunk most kimenni, mert olyan rossz idő volt. Én úgy oldottam meg, hogy hagytam Neki, hogy ugráljon az ágyon, ott voltam Vele, hogy biztonságos legyen. Bújócskáztunk, fogócskáztunk a házban. Építettünk, de a kockákat másik szobában szórtam szét, és onnan kellett áthordania hozzá.
2020. márc. 27. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

De a neten rengeteg ötlet van még.

2020. márc. 27. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Trambulin
2020. márc. 27. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom, HOL vagytok külföldön, de mindenhol megengedett a természetben vagy nagy parkban lenni, akár órákig is, feltétele annyi, hogy egy családból való emberek lehetnek csak 1,5-2 m-en belül és családonkßent max. 2 ember lehet együtt.

Magyarul a gyerekkel elmehetsz a parkba vagy a közeli erdöszélre vagy hasonló helyre és ott akár órákig rohangálhat a gyerek.

2020. márc. 27. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vidd akkor a lakohelyhez nagyon kozeli helyre setalni/ kismotorozni/ haromkerekuzni/ rollerezni. Menjetek ki ilyen Isten hata mogotti’ helyekre, ahol nincs senki. Hol eltek kulfoldon?
2020. márc. 27. 13:56
 6/10 A kérdező kommentje:

4es köszönöm, de a parkok mind levannak zárva és főváros révén nincs erdő, ahová amúgy is kormányrendelet szerint tilos. De köszi hasznos volt

...

2020. márc. 27. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy kicsit most "játszótérré" alakítottuk a házat. Csináltunk szlalompályát nagy prüssállatokból, átbújunk az ágy alatt, felmászunk az ágyra, le az ágyról, labdákat dobálunk a szennyeskosárba, átbújnak a kúszóhengeren, persze ezt mind segítséggel(az enyém is 2 éves, még van egy 7 éves lánykám). Nálunk most több minden megengedett a lakásban játék terén, de nagyon vigyázok, nehogy baleset legyen. Van udvarunk , ott is sokat vagyunk, bújócskázunk, motorozik. A kicsiknek lételemük a mozgás, ami ebben a helyzetben kicsit próbára tesz minket, szülőket.
2020. márc. 27. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Én beírtam a youtube-on, hogy gyerektorna, nem túl magas a színvonala a videóknak, de ugrált rá és lefáradt.
2020. márc. 27. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit 7. írt, azt csinálja nálunk az összes rokoni, baráti család. Akadálypályát építenek a lakásból, még a legkisebb lakásból is meg lehet oldani ügyesen, egész nap elvannak rajta a kicsik. Most nem baj, ha egy-két dolog leesik, tönkremegy, a lényeg, hogy játszhassanak, egyébként is rakjatok el mindent, ami törékeny.
2020. márc. 27. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha már unalmas lesz az akadálypálya: konyhafestés, spájztakarítás, garázsátrendezés... szóval olyasmi, amire amúgy nem nagyon jut idő, a szülőnek hasznos, a gyereknek új, érdekes.
2020. márc. 29. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!