Szerintetek is felelőtlen vagyok, mert itthon hagytam gyereket?
Tehát, ebbe a fantasztikus helyzetbe, ketten vagyunk itthon a lányommal, ő 7 éves. Apa 6kor elment dolgozni. Keltünk 8kor. A lányom májkrémes kenyeret szeretett volna enni,mikor kivettem a kenyeret láttam hogy penészes.
Megbeszéltem vele hogy akkor leszaladok a boltba,hozok kenyeret. Panelba lakunk,a bolt pont alattunk van, tehát csak 5 perc az egész. Én leszaladtam, ő maradt addig fent, mesét nézett. Nem is volt semmi gond. Megreggeliztünk, majd hív a nővérem telon,hogy hozzon e nekünk vmit a boltból,tudja hogy csak ketten vagyunk. Mondtam hogy nem kell,már voltam lent. Kérdezte hogy addig a gyerek,mondom fent mesézett...hát teljesen kiakadt. Azt mondta felelőtlen vagyok.
Ti mit gondoltok? Nem 3 éves, hanem 7,okos, jóravaló kislány, megbeszéltük hogy addig mesét néz,sietek.
Tényleg rossz anya vagyok,mert itthagytam 5 percre?
Ennyi idősen már kezdtem én venni a kenyeret anno. :D
Sőt. Ovi utolsó évében 4 csoporttársam már egyedül ment haza.
(Most 19 vagyok, így azt se lehet mondani, hogy akkor még más világ volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!