Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mentek boltba gyerekkel együtt?

Mentek boltba gyerekkel együtt?

Figyelt kérdés
A jelenlegi helyzetben
2020. márc. 18. 11:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
En se csak kérdeztem
2020. márc. 18. 12:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is csak akkor megyek velük ha nagyon nagyon nagyon nagyon de nagyon muszáj!
2020. márc. 18. 12:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem muszáj, de csak a helyi kisboltba, ide pár percre, gyorsan pékáruért meg ami véletlenül nincs.

Már otthon felveszik a szájmaszkot, zsebemben fertőtlenítő, de már tudják, hogy nem nyúlhatnak semmihez, és senkihez nem megyünk közel.

Ja és nem Pesten élünk, vidéken.

Ha kijárási tilalom lesz, akkor majd valamit kitalálok, még nem tudom mit. Természetesen nem ezt tartom a legjobbnak, és szívből irigylem, aki simán otthon maradhat a nap 24 órájában.

2020. márc. 18. 13:09
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Múlt hét szerdán még voltunk együtt, de azóta nem.
2020. márc. 18. 13:13
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Én egyedül nevelem aki máskor ránéz az a szomszed neni aki 77 éves

Szval most nemviszem oda semmiképp.

Ritkán megyek.

2020. márc. 18. 13:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, ha nagyon kell valami férjem leszalad a helyi kisboltba. A nagyobb üzleteket most kerüljük.
2020. márc. 18. 14:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Már a jelenlegi helyzet előtt is próbáltam úgy intézni, hogy ne nagyon kelljen magammal vinnem. Pl akkor mentem miután a férjem hazaért. Gyorsabb és hatékonyabb vagyok gyerek nélkül a boltban, nekünk ez egyébként se családi program, hanem szükség.

Most még a kapun se viszem ki, amíg nem muszáj. Szerencsére ma le tudtam egy időre az orvosi vizsgálatokat is így bekuckózunk végleg.

2020. márc. 18. 14:28
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Ma voltam, jöhetnek a kövek. Muszáj volt, a négyévest nem hagyom itthon, mást nem tudok küldeni. Itthon vagyok egy beteg férjjel és egy négyévessel. Férjet se a boltba nem tudom elküldeni, se a gyereket nem tudom a jelenlegi állapotában rábízni. A szomszédaim mind idősek, és a városban nincs senki ismerős, nemrég költöztünk ide. Ilyenkor mégis mi mást tehetnék? Rendeltem házhoz bevásárlást még a múlt héten, de nem kaptam meg mindent, muszáj volt elmenni a közeli boltba.
2020. márc. 18. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Igen. 4 éves kislányomat nem hagyhatom itthon egyedül. Panelban lakunk, a liftet már nem használjuk. A harmadikra gyalog is feljövünk, és nem nyúlunk semmihez. Van spéci fertőtlenítőnk, használjuk.
2020. márc. 18. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Tegnap még muszáj volt vele mennem. Apát megvárni nem opció, kis faluban élünk, mire hazaér minden zárva, autó nincs. Mától nem viszem sehová, logisztikázni kell rendesen vásárlás tekintetében.
2020. márc. 18. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!