Kis korkülönbséggel tényleg folyton együtt játszanak a tesók? Ha nagy, nem foglalkoznak egymással?
Mi neked a kicsi korkülönbség és mi a nagy? Előbb azt kellene definiálni, mert nem mindenki ugyanazt érti alatta.
Egyébként ha játszanak is "álló nap", pont ugyanannyit marják is egymást.
Ez hülyeség.
Kis korkülönbséggel sem biztos, hogy akarnak majd egymással játszani, és nagy korkülönbséggel is simán el tudnak lenni.
Sőt, sokkal egyszerűbb, ha a nagy már tud figyelni a kicsire, és nem neked kell egyszerre 2 kicsit szemmel tartani.
21 hónap a korkülönbség, nagyon sokat játszanak. De sok a vita is. Vagy játékon vagy ami ennél is gyakoribb, hogy az egyik pl rajzolgatna, a másik kitalál valamit és nyúzza a másikat, hogy játszanak. Tudni kell, nekik teljesen eltérő az egyéniségük.
Tesómmal 3 év 1 hónap van közöttünk, mi is sokat játszottunk.
Hogy melyik a jobb, szerintem szülő-gyerek-helyzetfüggő. Nekünk a kis korkülönbség ami a legjobb szerintem. Én nem bánom a pörgést, nem fáradok könnyen. De így is nehéz volt az első év. A naggyal is igyekezni minél többet törődni, a kicsit is teljesen ellátni stb. A nagy nekem nagyon nyugis természet.
Jelenleg ovis mindkettő, nincs panaszom.
Nákunk 5,5 év van a fiam és a lányom között. Sokat játszanak együtt, bár a fiam néha bevadul, de nagyon jól elvannak. A kicsi mindenben utánozza a tesóját, ami persze tetszik neki, és akkor még jobban produkálja magát. Igazi kis bohócok.
Bátyám és köztem 6 év van, és mi is nagyon sokat játszottunk együtt, én is követtem, utánoztam a tesómat, pont mint most a lányom a fiamat.
A férjem és az öccse között 2,5 év van,nagyon ritkán játszottak, olyan 18-20 éves koruk körül "találtak egymásra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!