Miért nem lehet a házihoz az internetet használni?

Az elvben igaza van az anyjának.
Miident tanulnak, benne van a könyvben, vagy a füzetben.
Házit olyat kapnak, amit órán tanultak.
2 nagy hiba:
1
Nem állsz az anyuka melllett, nem veszed le a terhet, a gyerek látja, hogy nem értetek egyet
2
anyuka idegei gyengék
Ennyire kiakadni?

Mert az anya hülye a gyerekneveléshez.
Nem tudom hányadikos gyerekről van szó, de én pl emlékszek arra, hogy 5.-esen anyám felhívta az egyik unokatestvéremet, hogy átmehetek-e hozzájuk megkeresni neten egy verset + egy minimális elemzést hozzá (egy idegen nyelvből). Meg 6.-ban is volt olyan házim, mikor kellet internet (de akkor már volt számítógépem s internetem)
Vagy most 12.-ben is a biosz érettségi tételek kb negyedét a net segítségével csináltam meg, mert nem hogy nem tanultunk jópár dolgot, nem hogy nincs benne a tankönyben, de még nem is hallottam róla.
Arról meg nem is beszélek, hogy a matektanárnőnknek szokása olyan feladatot felhagyni házinak, amit még nem tanultunk... S a könyvben is megoldott feladatokként a legkönnyebbek vannak...
Szóval az "Én nem tudom te tanulod" kijelentés akár teljesen helytelen is lehet.
,,már üvöltve egymással, a gyerek sikít, randalírozik, az anya torka szakadtából sikít vissza, de internet használata tilos.'' - Nem lepődnék meg, ha a gyerek minél kevesebb osztállyal szeretné befejezni az iskolát, csak hogy a ,,tanulás'' szót ne kelljen többet hallania...
Inkább arra kellene megtanítani a gyereket, hogy egyszer keresse meg azt ami neki kell, s utánna játszon. Vagy akár fordítva is lehet, csak még aznap legyen meg a leckéje.

Én is ezt csináltam xd
Fa*szom fog görnyedni a föci házi felett,és mivel ilyen biosz,föci nem számít mert nem erre megyek tovább és nem érdekel,ezért minek tanuljam meg.
Föcibe letöltöttem a dolgozat megoldását és doga közben kilestem,így négyes lett,miközben semmit sem tudtam jó mi :D
Szerintem semmi értelme 1-2 óránál tovább görnyedni,mivel csak megfogja utálni a tanulást.
Nem írtad le, hogy hány éves a gyerek,és számít e a továbbtanulásban.
Ha ilyen ötödik osztályos akkor úgy sem számít sehová..
Osztálytársaim ötödikbe verték magukat a kitűnő bizonyítványukra ....
Mostmár persze nem kitűnő gyerekek :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!