Ezèrt nem foglalkoznak egymással a gyerekeid?
Szia. Csak a testvér dologra tudok válaszolni. 10 év van köztük. Jól eljátszanak egymással. Labdáznak, bújócskáznak, mesekönyvet néznek...stb.
Lehet hogy csak szerencsém volt velük és máshol nem így van.
A te döntésed, mennyi gyereket vállalsz ilyen vagy olyan kockázatú előzmények után, csak tájékoztatáskor mondjuk 3 után majd tuti nem ajánlják. De ma már nem annyira ritka a négy és általában megússzák (más meg az egy után se mer többet kockáztatni, mert úgy sikerül).
Barátnőm a nála 7 éves öccsével van felnőttként a legjobb, legbizalmasabb viszonyban, pedig a növéreivel csak 1-2 év volt a korkülönbség. Persze nem tudom, gyerekként, mennyit játszottak együtt. Szerintem nem a korkülönbségen múlik, inkább az alap temperamentumon/szimpátián meg a nevelésen, hogy milyen testvérek lesznek.
Parom mar felnott, de kozte es a batyja kozott is 10 ev van, es azt mondta, ok nem nagyon jatszottak egymassal, plane amikor kicsit nagyobb lett a batyja, mar elvolt a sajat dolgaival. Az en tesom csak par evvel fiatalabb nalam, de tobb veszekedesre meg hisztire emlekszem kettonk kozott, mint egyutt jatekra. Pl hiaba nem volt nagy a korkulonbseg, en tudtam “normalisan” jatszani mar epitokockakkal, de a kisteso meg csak szetrombolni tudta oket aztan ebbol ment a siras anyanak, hogy vigye innen mert nem tudok jatszani tole. Amikor nagyobbak voltunk, akkor siman csak elvettuk egymas dolgait es azon veszekedtunk vagy ha jatszottunk is egymassal, akkor meg azon vesztunk ossze, hogy nem ugy jatszik a masik, ahogy mi akarjuk. (Ettol fuggetlenul nem vagyunk rossz viszonyban mar igy felnottkent, sokat beszelgetunk egymassal, neha talalkozunk is.) Baratom amikor nagyobb gyerek lett, a batyja mar boven olyan korban volt, hogy azt mondta alig latta, nem volt otthon sokat maximum este, amikor o mar aludt.
Mas peldat nem tudok sajnos, a kozvetlen tarsasagunkban meg senkinek nincs gyereke.
Szerintem biztos talaltok olyan dolgokat, ami mindkettot erdekli majd, pl ha szeret rajzolni a nagy, azt lehet a kicsivel is, vagy olvashat neki o neha meset es azzal legalabb gyakorolja az olvasast is, stb. De nyilvan egy nagy gyereket ugy altalaban mas dolgok erdekelnek mar, mint egy par eves kicsit.
Hasi mütéted annyi lesz amennyire szükséged lesz. Azért nem hagynak meghalni mert volt már császárod.
A császárnak nincsen köze egyébként a többi mütéthez.
A császáros sebnél átvágják a hasat és a méhfalat is. Ez egy sem lesz. A következö császárkor is ugyan azt a sebet vágják. Valakinek minél több császára van annál nagyobb a riziko, hogy amikor a következö terhesség alatt nyúlik a has és a méh akkor elszakad a seb és elvérzik belsö vérzéssel az anya úgy, hogy észre sem veszik.
Ezért mondják , hogy 2-3 caszár után már nem jó még terhesnek lenni.
3 vagyunk testvérek én vagyok a legidősebb a középső tesóm 5 éves koromba született a második öcsém meg 16 éves koromban.Mindegyikkel máshogy jó a viszonyom, viszont kifejezetten jó testvérnek mondanak bennünket.Én szeretem mind a kettőt és ők is engem.Nem a korkülönbség dönt arról, hogy jó vagy épp rossz testvérek lesznek a gyerekek.
Elvileg császármetszés után akár természetesen is lehet szülni.Úgy tudom, 3 vagy 4 császár után ajánlják ,hogy több ne legyen.Az epekőműtét pedig nem a méhedet érinti így nem számít, hogy ilyen beavatkozásod volt.
Gyerekként valószínű hogy nem lesznek a legjobb pajtasok, a más érdeklődés miatt, de felnőtt korban fel se fog tűnni az a 10 év 😁
A tesoim 7, 9, 11 evvel idősebbek , illetve kettő 9 es 7 evvel fiatalabb, de mar fel se tűnik, mar van témánk egymás kozott 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!