Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ivott már alkoholt két éves...

Ivott már alkoholt két éves gyerkőcötök?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 10:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2010. júl. 22. 10:36
 2/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Miért a tied igen?
2010. júl. 22. 10:40
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Anyósom mesélte, hogy párom 2 éves körüli volt, mikor egy összejövetelen egy pillanatra magára hagyták páromat. Kísérte kifele a vendégeket anyósom, párom meg felmászott a szekrény tetejére, és megivott egy kis puncs likört. Tiszta kottyos lett tőle.:D Kihívták a dokit, azt mondta, aludja ki magát a gyerek. Kutya baja nem lett. A nővérem meg ugyanilyen idős volt kábé, mikor az utolsó korty sört megitta. Kicsit beszédült ő is, de kialudta:D Ne aggódj, inkább hívd ki a dokit, de szerintem nincs gond, majd kialussza. Én azért felvenném videóra, ahogy szédeleg:D
2010. júl. 22. 10:43
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Nincs gyerekem, de kb. 2 éves lehettem, mikor a szüleim elől felejtettek egy pohár Baileyst az asztalon, én meg azt hittem, kakaó, és megittam :D Semmi bajom nem lett tőle, csak aludtam egy jót. De azért te inkább ne itass a gyerekeddel alkoholt :)
2010. júl. 22. 10:45
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem!
2010. júl. 22. 10:47
 6/25 anonim ***** válasza:
67%

nem.remélem szándékosan senki nem ad a gyerekének!!!!!mert azt nem is jellemezném hogy milyen szülő.

de persze véletlenül,figyelmetlenséből előfordulhat.én is két éves lehettem imádtam a citromlevet (elmesélés alapján) és egyszer meghúztam az aüveget csak pálinka volt benne (gondolom az már nem ízlett annyira).és lásd égességes felnőtt nő vagyok egy 18 hós kicsi lány anyukája.szóval nem katasztrófa azért orvost hívj de ha picikét nyelt akkor úgyis azt mondja hogy kialudja

2010. júl. 22. 10:49
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak néhány éves lehettem, amikor a szüleimnél vendégek voltak, vörösbort ittak, és a pohár alján hagytak egy kicsit. Engem már lefektettek aludni, de szomjas voltam, ezért kimentem. Ők ekkor pont a konyhában voltak, úgyhogy én kiittam a poharak aljáról a vörösbort. Utána csak arra lettek figyelmesek, hogy magamban röhögök a szobában :D

De tök érdekes, hogy egyáltalán nem tűnt fel, hogy alkoholt iszok, én azt hittem, málnaszörp.

2010. júl. 22. 10:49
 8/25 anonim ***** válasza:
83%
NEM!
2010. júl. 22. 10:50
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Inni nem ivott, de belenyalt már apa sörébe, és a kávéskanalat is ellopja néha a pohárból:) 19 hónapos
2010. júl. 22. 10:57
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen, az enyém ivott! Este meghúzta a sörös poharat! még a szeme sem rebbent, mintha minden nap ezt inná! :)Két korty lehetett az alján a pohárnak. Nagyon jó kedve volt, kicsit pörgött, alig akart elaludni! Nagyon édes volt. Nem paráztam be, mert egyik ismerősöm gyereke tavaly (másfél évesen) megivott fél deci konyakot! És a doki azt mondta majd kialussza. Csak érdekesség képen kérdeztem.
2010. júl. 22. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!