Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek ilyen babakocsija?

Van valakinek ilyen babakocsija?

Figyelt kérdés

[link]

Kinek mi a véleménye a kocsiról?Érdekelne róla minden.Milyen korú és súlyú gyerekkel használtátok?Könnyű-e vele közlekedni pl:vontat,busz, nagyvárosi közlekedésre megfelel-e?

2010. júl. 22. 09:43
 1/1 anonim ***** válasza:

A szomszédéknak ilyenje van, 19 hós és 11 kg a baba. Ők nagyon szeretik, mert könnyű, gyorsan összecsukható.

Nekem Neonato van, de lényegében teljesen ugyanolyan mint ez a Chicco.

Az előző masszív multifunkcióshoz képest ez nekem kicsit játékbabakocsinak tűnt, de mostanra már hozzászoktam.

A kerekétől félek, hogy egyszer kitörik a rossz járdákon, de megnyugtattak, hogy nem fog.

Ja és annyi, hogy ezeknek a kicsi csomagtartóját már nem lehet annyira jól megpakolni, szóval lehet cipekedni :)

Szóval szerintem ha sport babakocsit akarsz venni, akkor ez jó vétel és annyi pénzt is simán megér.

Ha azt veszed, hogy egy kínai Top Rider 19 ezer forint...

2010. júl. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!