Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajándékötletek kislány ötödik...

Ajándékötletek kislány ötödik szülinapjára?

Figyelt kérdés

A kislányom január végén tölti az ötödik szülinapját. A szobája olyan, mint egy kisebb játszóház vagy játékbolt.

A hobbijai: imád kézműveskedni, lelkesen rajzol, fest, ragaszt, mindenféle kézműves foglalkozást nagyon élvez. A bátyjám festőművész, vszleg Tőle örökölt egy nagy adag képzőművészvénát. Újabban elkezdtünk színhazba járni, nagyon élvezi.

Arra gondoltam, a sok tárgy helyett kaphatna élményeket. A családtagok is kérdezgetik, mit vegyenek Neki, szívem szerint azt mondanám Nekik, hogy lepjék meg élményekkel. Persze, egy ceruzakészlet vagy festőszett mindig jól jön, de inkább gondolkodhatnánk élményekben.

Van esetleg ötletetek? Budapest agglomerációjában lakunk, mobilak vagyunk.

Ja, mozogni is imád, jár ritmikus gimnasztikára.

Minden ötletet köszönök.

2020. jan. 15. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereti, a színházjegy mindig jó ajándék. Játszóházba is elmehettek. Budapest Eye is élmény. Állatkert. Aquapark. A fiam pl koncertre imád járni. Mozi is lehet.
2020. jan. 15. 10:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az 5 évesnek kell még a kézzel fogható ajándék is.

Jó ötlet az élmény is, de mellette legyen apróság.

Nekem is jan. végén lesz 5 éves. Mi megkérdeztük mit szeretne. Volt minden.😁 Játszóház, wellness (medence), bábelőadás, babaház, szobanövény.

Szerintem szülinapi ajándék ötleteket kérhetsz tőle is.

2020. jan. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!