Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól ihat a baba buborékos...

Mikortól ihat a baba buborékos vizet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
sajnos a kérdésre nem tudom a választ, de miért is akarsz te buborékos vizet adni neki? Én úgy tudom az még a felnőtteknek is árt. Fogaknak árt, szájüregnek, beleknek, és savasít.
2010. júl. 21. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ...én sose adnék babának bubis vizet,2.5 lányom még csak kóstolta de van esze kiköpte,a 7éves fiam az inná de az alkalmakra tartogatjuk ezt a "finomságot" a 18 éves lányom önti magába.Semmire nem jó...
2010. júl. 21. 13:10
 3/10 A kérdező kommentje:
A két éves fiam folyton kér a mi vizünkből és az bubis... Megkóstoltattam vele, hátha csípi, v vmi, de imádja. Tudom, h nem tanácsos adni nekik, csak mikórtol nem árt annyira a szervezetüknek...
2010. júl. 21. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle a gyereknek. A szénsav ártalmatlan. A kólában lévő foszforsav az ami már árthat.
2010. júl. 21. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én 2 évesem is rendszeresen kéri a bubis vizet. Pocakja nem fáj, fogai szépek, inkább ezt kérje mint a cukros löttyöket.

Már elég régóta issza.

2010. júl. 21. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Lepontozhattok,de a tíz hónapos lányom annyira akart abból inni amiből mi,hogy megkóstoltattam vele,csak picit akartam adni,épp hogy ne érezze kimarad valami jóból.Na azóta ha meglátja az üveget teljesen beindul,igenis van gyerek,amelyik szereti és akkor inkább ezt igya,mint az agyon cukrozott löttyöket,meg az instant teákat.Természetesen azóta megnőttünk,de ez lett a kedvenc italunk.
2010. júl. 21. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:

aha.

aztán, amikor majd alkoholt kezd inni reggelire, akkor meg azt mondjátok majd: inkább ezt igya, mint kábítószerezzen. és azzal is egyet kell majd értenünk.

2010. júl. 21. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, neked semmivel nem kell egyetértened!
2010. júl. 21. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsó.

nem is értek egyet.

de a hozzászólásommal arra céloztam, hogy azért, mert létezik rosszabb dolog a bubis víznél egy gyerek számára, azért ez még nem ok arra, hogy adjuk neki.

Tehát ha azzal magyarázod, hogy inkább ezt igya, mint a kólát, attól még nem helyes a dolog. Erre céloztam a túlzó példámmal. De gondolom ezt te nem is érted.

2010. júl. 22. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz neki, akkor ne szoktasd rá!

Vannak dolgok, amiket nem szabad neki, ezt el kell fogadtatni vele. Ennyi!

Ha az ő érdekeit nézed, akkor ez így működik.

Amúgy a szénsavas vizet még felnőtteknek sem ajánlják. Persze vannak rosszabb variációk is, de jobb, ha megszokja a mentes vizet és akkor az lesz neki az alap később is. Nálunk ez bejött. Szokott kapni mást is, főleg nagyiéknál, de nagyon sokszor ott is inkább vizet kér és én ennek nagyon örülök. Elég 'szart' fok még magába tölteni élete során, de ha már az alapok rosszak...

2010. júl. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!