Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kisfiam néha jobbra...

2,5 éves kisfiam néha jobbra néz és sírva fakad, közben fogja a nyakát, mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Mintha fájna neki,minden nap 1-2 alkalommal előfordul ,ma vettem észre másodjára,orvoshoz viszem mindenképp de most nagyon nagyon aggódom! Lehet komoly baja? Jól fejlett,sosem volt semmilyen mozgás problémája.
2020. jan. 6. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Moóta csinálja? Lehet, hogy csak elfeküdte pár napja és érzékeny még.
2020. jan. 6. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
*mIóta
2020. jan. 6. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elfeküdte, esetleg huzatot kaphatott? A lányom többször mondta 3-4 éves korában, hogy elfeküdte a nyakát,persze, mert olyan pózokban tudott aludni:)
2020. jan. 7. 00:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Szombat este vettem észre először,a fürdőkádban a semmiből kezdett el sírni miatta,majd vasárnap este ugyanez és tegnap már napközben is csinálta egyszer és este is.Remélem tényleg csak ennyi a baj és nem komolyabb,ilyenkor annyira megijedek,mindenféle szörnyűség az eszembe jut :(
2020. jan. 7. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is így kezdődött. 3. napra megnagyobbodott a bal oldali nyaki nyirokcsomoja. Most a kórházba vagyunk
2020. jan. 7. 13:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt mi okozza? Látható is? Érezni lehet ha megpróbálom ki tapintani?
2020. jan. 7. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Bal oldalt már igencsak látható volt. Jobb oldalt is meg van nagyobbodva neki de azt szabad szemmel nem láttam.

Nálunk egy felsőlégúti betegség okozta

Gennyes a torka, középfül gyulladása van és mindkét dobhártyájára ráment

2020. jan. 8. 01:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Az én fiam nem beteg,nem is volt hónapok óta és nem érzem hogy lenne valahol meg duzzadva.Igy viszont megnyugodtam egy kicsit mert lehet tényleg csak elfeküdte vagy megrántotta.... bár nem értem akkor sem hogy miért mindig fürdés közben fájdul meg neki
2020. jan. 8. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Neki sem volt addig baja csak enyhe hőemelkedése volt de szombaton míg vígan evett. Vasárnap már inni sem bírt
2020. jan. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!