Fáradtság vagy betegség lehet?
Figyelt kérdés
2,5 éves kislányomnak hétfő hajnalban hőemelkedése volt, teganp egész nap magasabb volt a hője, és többször mondta, hogy álmos, és le is feküdt aludni, de estére "felpörgött" és mintha semmi baja nem is lett volna, úgy játszott. A hőmérséklete is helyre állt. Délután még fájlalta a fülét, cseppentettem bele parafin oljat is. Az éjszaka is normálisan telt, időben ébredt, 3-ig tett-vett játszott és rosszakoldott, majd 3-kor ráparancsoltam, hogy alvás, amit nem nagyon akart (Amúgy is csak 1 órát szokott aludni napközben 2 körül és nem volt kicsinek sem jó alvó), de most elaludt és 5-kor kelt fel. Örült a hugának, pisilt és elkezdett nyafogni, hogy vissza akar feküdni. Azóta megint alszik. Volt már valakinek ilyen? MI lehet a baja? Félek, hogy valami komolyabb betegség lappang benne. Se láz, se orrfolyás. Nem eszik és bágyadt. Tudom, hogy most meleg van, meg jönnek a frontok, de annyira kétségbe ejtő, ahogy nézem és akszik gyakorlatilag egész délután.2010. júl. 20. 17:44
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm kérdésed, ma eddig semmi jele sincs annak, hog ybeteg lenne, de hát tegnap is így volt. Éjszaka megint nyugodtan telt, de ma talán egy kicsit jobb az étvágya. Doktornőnk szerint tegnap aludta ki a vírust magából,mert a hőemelkedés szerinte arra utal. Most alszanak a csajok, de a mostani elalvásnál nem úgy volt fáradt, ahogy tegnap, hanem ahogy szokott lenni. Olyan rossz volt látni elesettnek. Én túlaggódos típus vagyok és nekem ennyi elég ahhoz, hogy kétségbe essek, bár tudom, hogy ez nem jó. De hát ez van:)
2010. júl. 21. 12:49
3/3 A kérdező kommentje:
tegnap délutánra a pici lányomnak is hőemelkedése volt és hasmenése, úgyhogy egyre valószínűbb, hogy elkaptunk egy helyes nyári vírust...
2010. júl. 22. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!