2 és fél évessel milyen napirendetek van?
Mikor keltek reggel, ebéd után alszik e? Mikor megy fürdeni, aludni?
Engeditek néha mesét nézni?
Reggel 1/2 7 és 1/2 8 között kel általában.Vannak hetek mikor valamiért korábban.
1/2 1-1 között van alvás délután.Nem sokat alszik, általában 1 óra alatt felébred.Nagyon ritkán alszik 2 órát is de az ilyen ajándékokkal spórolósan bánik kicsi kora óta:D
Este 1/2 7-7 között van fürdőidő.
1/2 9-9 környékén pedig fekvés.
1 mesét nézhet a Bing nyusziról szólót.Azt minden nap megnézheti.
6-7 között ébred, tejitalt kéri, addig mehet mese youtuben a tvn. (Bing nyuszit szereti, nándi mesét, ilyesmit)
Öltözik, összetakarítunk. (Porszivózunk, ágyazunk stb)
Aztán együtt játszunk. Kirakóval szeret, puzzle, kockák, szeret rajzolni, festeni. Mesét is szoktam olvasni neki. Azzal játszunk, amivel ő szeretne.
Fél 9 körül éhes, reggelizünk együtt.
Reggeli után megyünk boltba, postára stb, játszótérre.
Fél 12 körül hazaérünk, ebédel aztán alszik fél1 től. Kb 2 órát alszik ilyenkor.
Én ekkor főzök, mosogatok, takarítok, csinálom a dolgom.
Felkel, 10-15 perc mese van, aztán játék újra.
Délután játszótérre megyünk ismét vagy a nagyszülőkhöz. Ekkor már apa hazaér, együtt vacsorázunk itthon fél7körül, fél 8 fürdés, tejital, 9 körül alszik el. Vége a napnak😀
:)
Egész pontosan 28 hónapos a kisfiam.
7:00-kor kel kb percre pontosan (...)
7:30-8:00 reggeli (vagy itthon vagy bölcsiben)
10:00 után tízóraizik, délelőtt csavargunk ha nincs bölcsi
12:00 - Ebéd
12:30-tól alszik kb, nyilván van hogy csúszunk, de olyan 2-2,5 órát alszik
16:00 körül uzsi.
19:00kor kap vacsit és megyünk fürdeni mindhárman. Amíg apa fürdet, addig én előkészülök holnapra, elrámolok. (1 éves volt és magától megindult a fürdőbe, ha vendégek voltak akkor is :D ) Aztán fürdök én, apa mesél, majd én altatok általában. Közben a férjem is megfürdik.
Olyan 20:00-tól van mesélés, és fél9kor elalszik.
Nagyin igényli ezt a menetrendet, bölcsibe is így ment, ugyanaz ott is a napirend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!