2 éves fiam 4 naponta tud kakilni, akkor is csak kúppal, hogyan tudnék neki segíteni?
Dr. Steinverger aszalt szilva lé
Gyógyszertárba lehet kapni. Anno en is nehezen wcztem anyam ezt adta nekem es ez bevalt :) probald ki
A kúphoz és hashajtókhoz nagyon könnyű hozzászokni. Vele ez történt, bekerült az ördögi körbe.
Szerintem egyszer várjátok ki, hogy kúp nélkül menjen, ezzel az étrenddel és mozgással biztosan egy héten belül sikerül produkálni, egy hét pedig még nem annyira kóros.
Írass fel macrogolt! Segít, hogy minden nap legyen széklet és aztán ne legyen rossz emlék neki, mert egy idő után félni fog kakilni. A macrogolhoz nem lehet hozzászokni, van, hogy elég 1-2 hónap kúra és magától újra megy 1-2 naponta.
Egyébként járj utána, mert pl egyik fiam a tejallergiától szorult. Rettenetesen megszenvedtünk, mire ráj9tt az örvös. És akkor még sajnos nem volt macrogol sem, vagyis nem adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!