Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi oka lehet egy 2,5 éves...

Mi oka lehet egy 2,5 éves gyereknek, hogy minden nap minimum fél órát sírjon?

Figyelt kérdés

Nem valószínű, hogy a szülők verik, de az, hogy több mint 2 éve a szó szoros értelmében minden egyes nap athallatszodjon a sírás, valahogy nem tűnik normálisnak.

Nem akarok tolakodó lenni, és a szülőktől kerdezoskodni ilyesmiről, de megfordult a fejemben, hogy ez nem aggasztó?

Szülők, nektek mennyit szokott sírni az ilyen korú gyereketek?

2019. dec. 2. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mióta megszületett talán nem is volt olyan nap amikor ne "sírt" volna. Sokszor csak úgy csinál. Van, hogy torka szakadtából üvölt, ha szólok neki, hogy halkabban akkor az a válasz, hogy az elefánt ordít amivel játszik. Baj, hogy nem eheti a joghurtot ketchuppal, volt, hogy kiborította a család számára kifőtt tésztát, mert nem tetszett neki a formája. Baj, hogy nem engedem összefirkálni a falat vagy, hogy novemberben nem mehetett szandába. Minden reggel és este cirkuszol, mert öltözni kell, baj, hogy este le kell feküdni és az is, hogy reggel ébredni kell. Hiszti van, ha a kedvenc nasiját kapja, mert ő pont aznap nem szereti. A listának soha nincs vége, minden egyes nap van valami ami okot ad neki a hisztire. És nyilván nem fogok neki olyanokat megengedi, hogy a sütifalót a tv-nek dobja, mert épp olyanja van. Ha rászólok akkor, mint egy kiskakas támad. És mióta ovis megkezdődött a visszafeleselés, ami bevallom néha vicces és elég visszatartani a nevetést. A napokban mikor az apja rászólt azt mondta neki -Elgurult a gyógyszered!

Azt gondolom valóban nincs gyereked. Akinek van az tudja, hogy mindig van valami ok.

2019. dec. 3. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap nálunk azért is volt hiszti, mert nem akartam kiönteni a kutyának a perecet! Szóval bármi apróságért mehet a cirkusz. 🙄
2019. dec. 3. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Bármi, az ég egyadta világon bármi lehet, amin egy 2.5 éves gyerek kifordul magából. Nekem egy kicsit fura, hogy neked ez fura. Köztudott, hogy a csecsemők, kisgyerekek sírnak és sokat sírnak. Ízelítő a mi repertoárunkból: nem

engedem, hogy kisautókat dobáljon, dömperbe álljon, szekrényre felmásszon, nem kap csokit lefekvés előtt, nem adom oda neki a kést, nem nyomkodhatja a mosógépet, ha az mos, nem akar fogat mosni, hajat mosni, lefeküdni...ránéztem, bementem a szobába, mert "anya gyere", de miért jöttem be nem jó, stb... ha meghallja azt a szót, hogy "nem" már látom, hogy baj van, pedig igazán igyekszem kerülni. És van, hogy nem tudod megnyugtatni és vannak rossz napjai egy kisgyereknek is és nem tudhatod előre mikor "gurul el a gyógyszere", sőt bárhogy igyekszel elkerülni a hisztit, aminek ki kell jönni az ki fog.

2019. dec. 4. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Nem aggasztónak mondanám, hanem kimerítőnek. Ha panelben laksz bizony áthallatszódik a köhögés is, nem hogy a gyerek sírása.
2019. dec. 4. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

" A 4.5 éves lányom reggel azért üvöltött mert a 22 hónapos húga ránézet... "

Jaj ez annyit tetszett😂😂😂

2019. dec. 11. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!