Mit tehetek, ha ellenem nevelik az 5 éves kisfiam?
3 éve élünk külön a gyerekem apjával, hatalmas kudarcba fullad a párkapcsolatunk, amit most nem részleteznénk.
A gyereket közösen neveljük, egyszer velem van, egyszer az apjával. Minkét helyen szeret a gyermek és az is egyértelmű, h bárhol is van, mindkét helyen nagyon szeretjük.
Mostanába kezdem a kisfiamtól hallani, h "anya, te nagyon hülye és buta vagy, mert ezt mondta apa és a mama..."
"Te mindig nagyon nagyon butaságokat beszélsz, ezt mondta apa és a mama"
"Anya, miért nem szeretsz minket?"
"Anya, Te lusta vagy, ezt mondta apa és a maga"
"Anyat, te nem vigyáztál rám..."
Mit kezdjek ezzel? Aminél tudom, bebizonyítom az ellenkezőjét, de most egy 5 éves gyerekkel álljak le vitázni, h ez nem igaz??? Rendíthetetlen, mert apa és a mama azt mondta. Ez csak néhány példa.
Mit kellene tennem? Hogy kezeljem ezt? Én szándékosan, soha semmilyen rosszat nem mondtam a gyetek előtt erre a 2 emberre. Ti mit tennétek a helyemben???
A kizárólagos felügyeleti jogot nem kapom meg, mert ameddig az apa alkalmas szülőnek, addig a közös szülői felügyelet a maximum, amit elérhetek a bíróság által.
Arra a szintre, pedig nem szeretnék lesűlyedni, ahol ők vannak és ócsárolnak. Azzal pedig csak ártunk a gyereknek, ha a számára szeretett embert degradáljuk. Tanácstalan vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!