Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislánynak mit vegyek...

4 éves kislánynak mit vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Segítséget kérek!
2008. nov. 17. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én unokahugim is ennyi idős, én mesekönyvet szoktam neki venni, zsírkrétát, színes ceruzát, játékállatkát, lehet kapni nagyobb játékboltban olyan könyvet, aminek kirakósak a lapjai, ki lehet ütni a lapból és kirakni, most olyat vadászok neki, mert látta másnál és tetszett neki..
2008. nov. 17. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző voltam, könyvesboltban lehet kapni, bocsi elírtam:)
2008. nov. 17. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ, hogy mit is ajánljunk.

Függ attól hogy mennyit szánsz rá, ill. hogy mivel van el a kislány.

Egy mese dvd mindig jól jön, Hófehérke és a hét törpe, Szépség és a szörnyeteg, Aladin, Pocahontasz stb. 3500 ft. kb.

Ha szeret babázni, akkor egy szép életszerű baba, amihez van cumisüveg, babkocsi amit tologhat.

Babyplanetben IV. kerben. láttam szép babákat, s 4-6 ezer között voltak, de ott egyébként is jó árban, szép játékok vannak.

Ha sok barbija van, akkor egy szép babaház!

Lego! Kislányok is szeretnek házikót építeni!

Hinta ló!

www.vatera.hu sok új játék van fent, kedvező áron!

2008. nov. 17. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az unokahugomból kiindulva az alábbiakat ajánlom:

póniló, jó minősőségű rongybaba, esetleg hozzá babkocsi egyéb kellékek, hercegnős mesekönyvek, rózsaszín blúz, hercegnős pizsama, figurás házipapucs, kifestő+kréta stb

2008. nov. 17. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

gyerekeknek való sminkkészlet! a legjobb. addig keni, még el nem fogy. nagyon vicces. a lányomnak mikor elfogyott(persze felét eltörte), csak anniyt mondott, jövőre is ilyet szeretnék. Azt hiszem, olcsón megúsznám:)

de örülne neki az biztos

2008. nov. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!