Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a tv ben is...

Mi a véleményetek a tv ben is reklàmozott Baby Born babáról? Vásárolt már valaki ilyen babát?

Figyelt kérdés
Amit lehet fürdetni, eteni stb. Megéri? Tetszik a kislányoknak?

2019. okt. 24. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Nekünk van, ez az egy ilyen típusú baba van itthon. Nem szeretem halmozni az egy típusú játékokat. Nem egy nagy szám, bár a lányom jobban elbabázott a plüssökkel, mint ezzel. A hozzá való kiegészítők se hozzák lázba, mindig pucér. Nem is baj, mert iszonyat drága hozzá minden. Én csalódott voltam, hogy ennyi pénzért csak ennyit tud, kamu az, hogy interaktív. Itatni és pisiltetni lehet és kész. A kezét nem bírja nyomni, hogy könnyezzen, etetni meg nem is engedtem, mert gondolom szuper lehet a benne rothadó cucc. Nem is tudom mik még a funkciói, de mast nem tud. Ennyit ennél olcsóbb baba is tud. Az mondjuk igaz, hogy jó minőség. 5-6 éve meg van és olyan, mint új korában. Már bánom, hogy nem a pipi popót vagy mit vettük, az sírt és pirosodott, ha lázas volt, legalábbis a reklámokban úgy tünt, de az még drágább volt azt hiszem..
2019. okt. 25. 08:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Baby Born babát kaptam a 6. születésnapomra.(25 vagyok) Most a kislányom játszik vele, kifogástalan állapotban van, nem látszik rajta hogy 19éves a baba. A baba méretén nem változtattak, kompatibilis a mai kiegészítőkkel is. Szerintem nagyon jó minőség, megéri.
2019. okt. 25. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!