Ha én megkérem a háziorvost hogy adjon beutalót a fiamnak mellkhas röntgenre akkor azt köteles teljesíteni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 éves.kb 3 hete nehezen veszi a levegőt.néha fájlalja a mellkhasát.sajnos elég bunkó a gyerekorvosunk de ha én azt kérem hogy utalja be a fiamat mellkhas röntgenre azt köteles megtenni?nekem megnyugtató lenne ha megröntgeneznék2019. szept. 27. 19:52
11/13 anonim válasza:
A kérdésre fentebb megkaptad a választ, de hadd akadjak fenn a nyelvtanodon én is. Hogy választod el a szót? Mellk és has? Élőben is így mondod, hogy mellkhás? Az a para, hogy mostanában nem ez az első, ahol így látom leírva.
12/13 anonim válasza:
Mért lenne köteles? Szerencsére nem a beteg dirigál az orvosnak,mert az nem ért hozzá. Ha indokoltnak látja elküldi, ha nem nem. Vagy elviszed magánba.
Mellkasnak írják egyébként!
13/13 anonim válasza:
Szerencsére sok magánban sem csinálják meg beutaló nélkül. Szanaszét röntgeneztetné magát a nagyérdemű. Mer’ az megnyugtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!