Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez mi lehet? Kép...

Szerintetek ez mi lehet? Kép linkelve.

Figyelt kérdés

[link]

3-4 napja jöttek ki kisfiamon, főképp a lábán és a karján, máshol nincs. Pattanásszerű pöttyök, nem viszket neki, de egyre több van. Csípésre gondoltunk, de nem találtunk semmilyen állatkára utaló nyomot...

2010. júl. 15. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mutassátok meg dokinak.Tényleg csipésre hasonlit,de kitudja.
2010. júl. 15. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Ugyan ne a fiamnak, hanem nekem van ugyanilyen a lábamon és a fenekemen. Amikor megnézettem, azt mondták, érzékeny a bőröm, kimarja az izzadtság, és amikor belemegy a por, begyullad. Gyógyszertári kence volt rá jó, meg a gyerek sudocrem-je. Úgy használtam, hogy először hideg vízzel lemostam, utána kentem be éjszakára. Ha gondolod, nézesd meg bőrgyógyásszal, de nekem is tényleg ugyanilyen. Jobbulást a kicsinek.
2010. júl. 15. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Elsőre csípésnek tűnik. esetleg szőrtüszők vannak begyulladva vagy pattanások.

Orvos azért lássa. Nekem a végtagokon a bőr volt a kislányomnál pergamenszerűre száradva, hideg allergiás sajna ő is.

Lehet, hogy a meleg miatt van.

2010. júl. 15. 14:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál,, megnézte. Szerinte ez csípés. Hiába mondtam, hogy nincsenek szúnyogok a lakásban, azt mondta azok csipkedhették össze, kenjem át ecetes vízzel, esetleg a ruháját, lepedőjét fújjam be szúnyogriasztós spray-jel. Egyebet nem ajánl.

Hát, nem tudom...majd kiderül...

2010. júl. 15. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem is biztos, hogy szúnyog.

Lehet akár pók is, mert ezek a kis dögök, akár pók, akár szúnyog úgy el tudnak bújni, hogy na.

Amikor irtom őket, ha nyitva marad a fürdőszoba ablak, a szúnyogháló tobzódnak a szúnyogok,onnan szipuzzák a friss levegőt, ahelyett, hogy irtódnának...

Húzd át az ágyat, borítsd fel a matracot, ágy alját.

2010. júl. 16. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ez nagyon csípésnek tűnik. Ha ennyi van, akkor sajnos nem lehet kizárni esetleg a bolhát, vagy az ágyi poloskát. Ajánlom neked a bio kill irtószert, ami minden ilyen rejtőzködő bogárra jó. Még a matracát is átfújhatod vele. Kisgyermekekre, babákra teljesen ártalmatlan, de még háziállat sincs veszélyben tőle. Ellenben szúnyogra, kullancsra, poloskára, cserebogárra ilyesmire nagyon hatásos. Nyugodtan használhatod a gyerekszobában.

A csípésre én adnék neki calciumot esetleg fenistil cseppeket.

2010. júl. 16. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
szia a kisfiamnak és aférjemnek télen volt ugyan ez sajnos szomorú hirt közölt velünk a rovar urtó ágyipoloska,hónapokig voltak csipések egy dögöt sem láttam aztán amikor el kezdtem éjszaka elemlámpával vadászni több 10-20 dbot talaltam.amiben tudok segiteni ágy karfájába csavarok helyen petéket keress illetve qa vonulási utvonalon fekete pöttyöket ami a kaki.hivj rovarirtót,ne késlekedj mert ha az és nagyon elszaporodik soha nem lehet kiirtani nekünk 6xvolt az irtó.
2010. júl. 17. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva. Múltkor láttam erről az ágyi poloskáról egy filmet és csak remélni tudtam, hogy MO-on ilyen nincs.

Azóta már rájöttél, hogy mitől volt?

2010. júl. 26. 15:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia!

A doki szerint nem poloska, annál piros a csípés közepe. Képzelheted, én is hozzáláttam az éjszakázáshoz, miután megnéztem a videót... Semmit nem találtam.

Valószínűleg szúnyog volt, pontosabban ilyen érzékenyen reagált a szúnyog csípésre, allergiás reakció. Elmúltak a pöttyök, szerencsére azóta nincs rajta.

2010. júl. 26. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerencse! Elsősorban én is a szúnyogra, vagy a pókra tippeltem inkább.
2010. júl. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!