Aki 3 éve van már otthon, hogy bírja az otthon létet?
Informatikus vagyok, nem vagyok ostoba.
De az szomorú, ha szerinted gyerekből embert nevelni nem jár munkával és erőfeszítéssel. Azt pedig végképp nem értem, miből gondolod hogy aki háztartásbeli, az nem műveli magát. Nagyon furán gondolkodsz a családról, de ez gondolom a szüleid hibája. Szomorú.
Ha nem is ilyen durván mondanám mint a 10-es, de sajnos 45 éves ismerős férfi halt meg. Dolgozott a tetőn valamit es leesett-nem ács, csak valamit barkacsolt. Szomorú sztori.
3 gyerek, anya hosszú évek óta nem dolgozott.
Olyannyira nincs meg a valóság neki, hogy a férje főnöke segített átíratni a közüzemi számlákat is.
Hát ki hogy érzi, de azért nem szeretnek ilyen helyzetbe kerülni. És ez a nő már tízen éve nem dolgozik a legnagyobb gyerek 17. Nem tudom, hogy fognak megélni, de a nagyobbik egyetemi almai egyelőre biztosan a kútba estek.
Lehet okosan nagyon magas életbiztosítást kötni a férjre, de az is csak ideig-óráig elég.
Mindenki a saját szerencséjének pogácsa, de 3 gyerek mellett én nem mernek orosz rulettezni. Kell a szakma és a jövedelem. A mai világban aki nem dolgozik 10-15 éve iszonyúan lemarad. SAP, Nexon, ki tudja milyen rendszerek. Minden folyamatosan fejlődik.
"Hát ki hogy érzi, de azért nem szeretnek ilyen helyzetbe kerülni."
Nem kell lesajnálni és mindenkit, aki tovább marad otthon, egy kalap alá venni. ;)
Én spec könyvelő vagyok, és abszolút naprakész a tudásom annak ellenére, hogy 4 éve "itthon esz a fene". Nem dolgozok benne, de érdekel, figyelem a híreket, továbbképzésen is voltam.
A férjemet pedig nem engedem, hogy agyon dolgozza magát, olyan áron nem maradtam volna, de tökéletesen elvagyunk egy szerény, de nem szegény szinten.
(A közművek pedig az én nevemen vannak. ;) )
Lassan 5 eve vagyok itthon, lett 2 gyerek. Meg 1-2 evig biztos itthon maradok a kicsivel.
En annyira utalom mar az embereket( azokkal dolgoztam mindig is), hogy egyaltalan nem vagyom kozejuk!
A gyermekeim tokeletesen kielegitik az eletem!
Szerintem aki valoban vagyott gyerekre nem teher par evet otthon lenni veluk es elvezni a kozos eletet! Olyan gyorsan eltelik az ido...
Felvettek éttermi dolgozónak 7.40-től 16.00-ig. 2016 szeptemberétől itthon vagyok. 3 éve.
Jó volt. 2 okj-t leraktam.
Nem unatkoztam sose. De jó lesz dolgozni néha keverem a szavakat sajnos ez pedig azért van, mert egyoldalú kommunikációt folytatok sokszor. Más anyuka is észrevette. Mióta bölcsis, kezd rutin kialakulni élvezzük. 18-ától meg munka. Jó lesz bár majd szeretnék kistesót is, de ahhoz kell a gyed.
Sokszor volt, hogy ok nélkül vitáztam néha könnyű, néha nehéz volt itthon. :)
De imádtam minden percét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!